Güldür Güldür Show’u bırakan Onur Buldu, şimdi yeni bir şova hazırlanıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Övünç Buldu ismini Bilal karakteri ile özdeşleştiren Güldür Güldür Show isimli programın 11. yeni yakında bitmiş ekranlarda olacak. Övünç Buldu ismini çoğu izleyici bu program doğruca tanıdı. Hem sahnede izleyicilerle buluşan keza de bu programların Show TV’de yayınlanması ile televizyon izleyicisinin de büyük beğenisini kazanan Iftihar Buldu, hayranlarının şaşırtan bir karar aldı.

Güldür Güldür Show ekibinden ayrılan oyuncu, ayrıca reklam filmleri ile son dönemde dikkat çekti hem de bu reklamları da hatırlatan bambaşka karakterleri canlandırdığı Sizi Dinliyorum isimli dizisiyle yeni bir açılış yaptı. Exxen platformunda yayınlanacak olan Sizi Dinliyorum isimli dizi projesi ile yeni bir kariyer sayfası açan oyuncu, acilen hayranlarından gelecek yorumları merak ediyor.

1982 yılında İzmir”de dünyaya gelen oyuncunun çoğu karakteri canlandırarak oluşturduğu yeni dizisinin yayınlama tarihi de muhakkak oldu. Yapımcılığını 25 Film’in ve başrolünü Övünç Buldu’nun üstlendiği “Sizi Dinliyorum” dizisi eğlenceli bir üretim olacak.

Birbirinden öbür birçok karakterde izleyeceğimiz Onur Buldu, oyunculuk yeteneğini de herkese bir kez daha sergileyecek.

Övünç Buldu ve karakterleri, “Sizi Dinliyorum”da benzersiz bir ilişki terapisi deneyimi sunacak.

Kahkahanın bir an olsun beceriksiz olmayacağı “Sizi Dinliyorum” 23 Eylül Cuma EXXEN’de başlayacak.

Dizinin başlamasına az bir süre kala, hayranları da Onur Buldu’ya desteklerini sosyal ağ üzerinden sergilemeye başladı. Oyuncunun yeni projesinin fragmanları da ilgi fark etti ve Iftihar Buldu için yeni bir sürecin başladığı da duyuru edilmiş oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/guldur-guldur-showu-birakan-onur-buldu-simdi-yeni-bir-sova-hazirlaniyor/1335889