Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre İstanbul Etiler'deki bir hoşluk merkezine saç ektirmek için giden Umut Tuğcu, fiyat mevzusunda uyuştuktan sonra rehabilitasyona başladı. 5 Kasım günü işlem için annesiyle sağlık kurumuna giden genç adam, saatler süren saç ekimi sonrası taburcu edildi.

MİDESİ BULANDI

Akşam saatlerinde annesiyle beraber konuta dönerken midesinin bulandığını, kendisini iyi sezmediğini söyleyerek sağlık kurumunu arayan Tuğcu'ya hoşluk merkezinde harekâtı yapan hekim, "Tansiyonun düşmüştür. Tuzlu bir şeyler yiyip ayaklarını beden hizasının üstünde kaldır" yanıtını verdi.

Dinlenmek için odasına gittiğinde bayılarak kendisinden geçen genç adam ailesinin ihbarı üzerine konuta gelen ambulansla sağlık kurumuna götürülmek istendi. Ancak genç adam sağlık kurumu yolunda ambulansta hayatını yitirdi.

Umut Tuğcu'nun kuşkulu vefatının ardından yapılan ön otopside Tuğcu'nun hipertansiyon hastası olduğu, saç ekimi sırasında bedenine enjekte edilen ilaçların yan tesir yaptığı, bu sebeple kesin vefatının tanımlanması için Adli Tıp Müessesesine sevk edilmesi gerektiği ifade edildi.

Kesin vefat sebebinin tanımlanabilmesi için otopsi yapmak üzere Tuğcu'nun cenazesi Adli Tıp'a sevk edilirken, ailenin şikayeti üzerine hoşluk merkezi ve hekim hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com