Hakim dizisi bitti ama Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç. kararı hayranlarını havaya uçurdu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Tiyatro kökenli sanatkâr oyuncu Erdal Beşikçioğlu, ne eyvah ki son dönemde ekrana gelen dizileriyle hayal kırıklığı yaşadı. Büyük iddialarla ekrana gelen Erdal Beşikçioğlu’nun rol aldığı son 3 dizisi Kağıt Konut, Çocukluk ve Başat’in beklenen reytingleri almaması sonucu erken final yapması, hayranlarını da üzüyor.

Ekranda hukuk temalı dizilere olan rağbete rağmen Başat dizisinin tasarlanan ilgiyi görememesi üstüne geçtiğimiz hafta 10. bölümüyle final yapması sıkıcı bir son olmuştu. Aslında ABD yapımı olan ve büyük ilgi görebilen Your Honor dizisinin yerli uyarlaması olan bir diziydi Dominant. Fakat umulduğu gibi bir heyecan yaşatamadı izleyenlere.

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra tümü birbirinden tecrübeli oyuncular Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Hasibe Eren de rol alıyordu. Böylesi bir kadronun içinde olduğu bir yapımın kısa sürede biteceğini kimse varsayım etmemişti oysa sezonda beklenen reytingleri alamayınca 10 bölümle macerası sona erdi dizinin…

Hakim dizisi bitti ama Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. kararı hayranlarını havaya uçurdu! 1

Şu sıralar bir rap müzikal hazırlığı içinde olduğunu anlatan Erdal Beşikçioğlu, “Rap müzikal aranje etmek istiyoruz. Masis ve Sarp ile onu nasıl yapabiliriz diye ön görüşmesini yaptık” açıklamasıyla uyarı çekti öncelikle.

Erdal Beşikçioğlu’nun en çok heyecan yaşatan dizisi Behzat Ç. olmuştu. Uzun yıllardır dizinin baştan çekilmesi konusunda hayranların yoğun isteği vardı. BluTV için bir kaç birim çekilmiş fakat ardından devam etmemişti. İzleyicinin beklentisini karşılamayınca yeni bölümler çekilmedi. İzleyici yine de Behzat Ç.’nin devamı yönünde yorumlarını sıklıkla yapmaya devam ediyordu. Güzel haber oyuncunun kendisinden geldi…

Erdal Beşikçioğlu’nun, da dizideki ayrı sorunların yanı sıra öykü konusunda da eleştirileri olduğu için devam etmek istemediği o dönem konuşulmuştu. Kadroda bir takım isimlerin eksikliği de izleyici kadar hissedilmişti.

Hakim dizisi bitti ama Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. kararı hayranlarını havaya uçurdu! 2

Beşikçoğlu uzun bir süredir isteklere karşın Behzat Ç. yerine başka projelerde yer almayı tercih etti. Ama yayınlanan son dizilerinin beklenen etkiyi gösterememesi ve erken finalleri sonrasında Behzat Ç. konusunu tekrar ele almış görünüyor!

Oyuncu, yaptığı bir röportajda Behzat Ç.’nin bitmiş çekilme müjdesini de vermiş oldu. Beşikçioğlu, şunları söyledi:

“Behzat Ç pek yakında. Yeni kadromuzda olacak natürel işin içinde. Bizi razı etmek hiç sanıldığı dek baskı bir şey değil. Yazılı bir metin içinde gördüğünüz zaman hikayeyi, eğer o öykü sizi etkiliyor ise tüm sanatçılar için bu yeterlidir. İkna etmek şiddet olmaz.”

Bu sözleri ile birlikte Behzat Ç’nin 2010 yılındaki birincil döneminde yer alan isimlerden bazılarının da projede yer alacağını ilk ağızdan söylemiş oldu oyuncu. Behzat Ç. gibi fenomen bir dizinin tekrar çekilecek olması ise yıllardır merakla, heyecanla, büyük bir istekle bekleyen hayranları için de neredeyse coşturan bir haber oldu oyuncunun…

Hikayenin Behzat Ç dek zinde yazılmasını arzu eden ünlü oyuncu, iyi bir devamlılık ve güçlü bir kişilik ile projeye geri dönmüş olacak.

Erdal Beşikçioğlu’nun röportajını aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hakim-dizisi-bitti-ama-erdal-besikcioglunun-behzat-c-karari-hayranlarini-havaya-ucurdu/1327419