Ulusa dizisi oyuncuları ve mevzusu ile bugün reytingdeki ilk imtihanını veriyor. Kısa bir vakit evveli annesini kaybeden Hande Erçel’in başrolünde yer aldığı projede bu hafta dizinin öyküsü anlatılacak. İşte Ulusa’nın ilk kısmında yaşanacaklar ve dizinin oyuncu kadrosunda yer alan adlar…

ULUSA FRAGMAN VİDEOSU

ULUSA 1. KISIM ÖZETİ

Kaan Karabulut, bir vakit evvel tuzağa düşürülmüş, mapus cezası almıştır. O gün Kaan’a, nerden geldiği muhakkak olmayan kırmızı bir zarf erişir. İçinde, Kaan’ın babasının cinayetini gösteren dijital kayıtlar vardır. Polis Kaan’a bir öneride bulunur. Daha Önceki bir külhanbeyi olan İlhan Tepeli’nin yanında çalışır, polise bilgi verirse hem serbest kalacak hem de babasının katillerinin tutulmasını sağlayabilecektir. Kaan tereddüt kalır. Cihangir, İlhan Tepeli’nin oğludur. Babası ile çalışmaktadır.  İki genç adamın yolları, Ulusa isimli ağın tekinsiz dünyasında kesişir.

ULUSA DİZİSİ MEVZUSU

İki genç adam, iki değişik insan, iki kurban, apayrı yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve hiddetle,  mukadderat sandıkları, rastla saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar.  Daha Önceki defterlerin, lekeli davaların, büyük ve minik palavraların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın,  entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir yaşamın içini çekiliyorlar.

Ulusa, polisiye trüklerini kullanan, tempolu, macera temalı bir tv dizisidir. Ulusa adı, üç ulusa sembolüyle öğrenilen bir kabahat ağından gelmektedir. Ulusa’nın en esas özelliği, her kısımda çoğalan bilmeceli temposu ve banal mafya anlatılarının aksine bayanların eforlu olduğu, idareyip yönlendirdiği bir şahsiyet içeriği taşımasıdır. Hikâyenin kahramanları Ulusa’nın mağdurları olduklarını bilerek, teşkilatla çabaya girişen Kaan ve Cihangir’dir.

ULUSA OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan adlar ve canlandıracakları şahsiyetler ise şöyle; Serkan Çayoğlu Cihangir Tepeli, Hande Erçel   Müjde Akçay, Kaan Yıldırım Kaan Karabulut, Hazal Subaşı Bahar Berkes, Ahmet Mümtaz Taylan Cemal Sandıkçı, Umut Karadağ İskender Akay, Burak Sergen İlhan Tepeli.

Sezon sonunda Galatasaray'da!

Mert Alaş: 10 sene evvel, 10 sene sonra

Ormanda yaşamayı seçen youtuber şoke etti!