İçimizdeki Ateş dizisinin ilk bölüm reytingleri şaşkınlık yaşattı

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Yaz dönemi için hazırlanan dram dizisi olarak öne çıkan İçimizdeki Alev, ilk bölümü ile 23 Haziran Perşembe akşamı atv ekranında yayınlandı. Burak Sevinç ile Ceren Benderlioğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, bir hukuk ve gençlik yapımı olarak öne çıkıyor.

Dizinin dram ağırlıklı olması yaz döneminin öbür hikayelerinden birisi olarak öne çıkması, dikkatleri çekmişti. Fragmanları yayınlandığında alaka de çeken ve sosyal medyada geniş bir izleyici desteği de elde eden İçimizdeki Ateş dizisinin reytingleri ise görenleri şaşırttı.

İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ile Demirhan Demircioğlu’nun genç isimler olarak hikayede öne çıktığı dizi ne yazık oysa, birincil bölümü ile düşük reytingler elde etti. Tüm kişiler kategorisinde yedincilik elde eden dizi, AB’de günü sekizinci bitirirken, ABC1’de ise dokuzunculuk elde etti.

İçimizdeki Ateş dizisinden çok daha iyi sonuçlar gelmesi bekleniyordu. Özellikle de gençlik yapımı olmasının yanı sıra etkin bir oyuncu kadrosunun bulunması ve sağlam bir öykü ile de yola çıkılıyor olması beklentilerin de yüksek olmasını sağlamıştı.

Ancak dizinin birinci bölümü itibari ile sosyal medyada izleyicilerin yorumlarına bakılır ise geçerli anekdot aldığını, ama reytingler anlamında fazla da iyi netice elde edemediğini anlatmak gerekiyor.

Dizinin ikinci bölümünü 30 Haziran Perşembe akşamı atv’de izleyebilirsiniz. Yeni birim yine heyecanlı olacak ve reyting sonuçları da heyecanla peşine düşüp takip edilecek. Dizinin gelecek haftalarda yükseliş sergilemesi umut ediliyor.