İki diziden sonra İrem Helvacıoğlu yeni proje konusunda net bir mesaj verdi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – İrem Helvacıoğlu, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle bu sezon tv8 ekranında yer aldı. Canlandırdığı Defne karakteri ile de dikkatleri bir defa daha üzerine çeken oyuncu, başarılı performansı ile beğeni aldı.

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus’in yerli dizisinde Engin Akyürek ile başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu, Kaçış projesine gelen yorumlarla ilgili konuştu. 8 bölümlük dizinin birincil bölümü yayınlanmış ve ayrı tepkiler almıştı. Engin Akyürek, kendisine güzel yorumlar geldiğini fakat bütün bölümleri izledikten daha sonra seyircilerin eleştiri yapmasının daha dürüst olacağını açıklama etti.

Kimi izleyiciler dizi için ayrıca öykü ayrıca kurgu ayrıca de görüş kalitesi noktasında olumlu ve olumsuz birçok açıklama yaptı. Peki İrem Helvacıoğlu nasıl dönüşler aldı? Oyuncu, katıldığı etkinlikte kendisine diziyle ilgili sorulan soruları yanıtladı.

İki diziden sonra İrem Helvacıoğlu yeni proje konusunda net bir mesaj verdi! 1

Ünlü oyuncu, Disney’in çocukluğundan bu yandan aşina bir içerik şirketi olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

“Derhal bir platform olarak Türkiye’ye geldi. İçinde yer almak ve ilk lansman işinde olmak gerçekte gurur verici. Gelen tepkiler de çok güzel. O tepkileri bakmak ve bir sonraki bölümde neler geleceğini dinlemek için sabırsızlanıyor. Bitmesini bekliyorum. Çünkü öteki platformlara benzemiyor, Disney, bir bir bölümleri veriyor. Aramak ancak 8 hafta her tarafında devam edecek.”

İrem Helvacıoğlu artık kendisi için tatil zamanının geldiğini ifade etti. İtalya’ya gitme düşüncesi yer alan oyuncu, yaz döneminde kendisine gelen teklifleri değerlendirecek ancak bir proje bittikten derhal daha sonra bir başka iş yapmayı istemediğini belirtti.

Oyuncu, “Olur Ya çok severim, yine bir sürpriz yaparım. Bilmiyorum ancak, o yüzden fazla bir şey diyemeyeceğim” diyerek de iyi bir proje olursa her yerde setlere dönebileceğinin mesajını verdi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iki-diziden-sonra-irem-helvacioglu-yeni-proje-konusunda-net-bir-mesaj-verdi/1327658