Euroleague’de Fenerbahçe’nin Real Madrid’i mağlup ettiği karşılaşmada yayıncı kuruluşun ekrana getirdiği Aly Eckmann bir anda Türkiye gündemine oturdu. Peki maça damga vuran bu olay taraftar  Alyson Rae Eckmann kimdir?
Euroleague’deki temsilcimiz Fenerbahçe’nin, Real Madrid’i yendiği maçta rejinin ekrana getirdiği Alyson Rae Eckmann isimli model, twitter’da olay yarattı.

Fenerbahçe’nin deplasmanda Real Madrid’i75-63 yenerek THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’ne yükseldiği tarihi maçta en çok konuşulan isimlerden biri Real Madrid tribününde oturan kadın taraftardı.

Yayıncı kuruluşun sadece 3 saniyeliğine ekrana getirdiği Real Madrid’li güzel sosyal medyada fırtınalar estirdi. Kısa sürede bu taraftarın kim olduğu ortaya çıktı. Türk taraftarlar, Aly Eckman adlı taraftarın sosyal medya hesaplarını buldular ve mention yağmuruna tuttular.
Tam adı Alyson Rae Eckmann olan Amerikalı güzel, Madrid’de yaşıyor ve İspanya’da modellik yapmasının yanı sıra televizyon ekranlarında da yer alıyor. 1990 doğumlu Aly Eckmann, Türk taraftarların attığı tweet’ler sonrası şaşkına uğrarken, atılan tweet’lerin bazılarını sosyal medya hesaplarında paylaştı ve bu ilgiden memnun oldu.