Instagram’da 15.5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir sosyal medya itirafıyla şaşırttı!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Çiçeği burnunda evli oyuncu Demet Özdemir özel hayatı ve yer aldığı projelerle gündemden düşmüyor. Düğünü öncesi L’Officiel Dergisi’nin Eylül ayı sayısına çarpıcı pozlar veren ünlü oyuncu bu defa dergiye yaptığı açıklamalarıyla gündeme geldi.

Röportajında sokaklarda büyüdüğünü bildiren Demet Özdemir, Kalıpsız ve özgürce büyüdüğü, ağaçlara tırmandığı barbie bebeklerle de oynadığı bir çocukluk geçirdiğini açıklama ederek, “Çocukluğunda sokağa, doğaya hayata karışınca gözlem yeteneğin de artıyor. Düş gücü yüksek bir kız çocuğuydum. Her şeyi düş kurarak gerçekleştirdim. Bir değişiklik olumlama da diyebiliriz buna” ifadelerini kullandı.

Herkesle iyi geçindiğini belirten oyuncu, sevdiği insanların ise sayılı olduğunu açıklama ederek, “Fazla sevdiklerim sayılıdır. Onlardan vazgeçmem muhtemel yok” şeklinde konuştu.

Instagram'da 15.5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir sosyal medya itirafıyla şaşırttı!.. 1

Kaderi yol haritası olarak tanımlayan oyuncu, “Hangi duraklara uğrayacağın, hangi yöne gideceğin senin elinde. Pusula sensin” diyerek alın yazısısını kendisinin belirlediğini de açıklama ediyor.

Sosyal medyada 15.5 milyon takipçisi yer alan Demet Özdemir, “Başlarda sosyal medyaya asap oluyordum” şeklindeki itirafıyla da şaşırttı. Oysa sonunda sosyal medya ile başa çıkmayı öğrenen Demet Özdemir bu konuda da bakın neler söyledi; “Sosyal medyadaki yorumları takmıyorum diyemem. Bazen üzüldüğüm anlar oluyor. Şahsıma yapılan yorumlar bir tarafa insanların görüp okuyacağımızı mahsus bu denli kötülük kusabilmesi ana üzüntüm.”

Instagram'da 15.5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir sosyal medya itirafıyla şaşırttı!.. 2

Türkiye’deki oyuncuların, yurt dışındaki meslektaşlarıyla kapışacak dek iyi olduğunu düşündüğünü belirten oyuncu; ” Hatta onları geçebileceğimize bile inanıyorum. Bir sürü set aksiliği, yetiştirme telaşı, kesintisiz performans derken sette pişiyoruz. Neredeyse maraton koşuyoruz. Antrenmanlıyız” sözleriyle dikkat çekti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/instagramda-15-5-milyon-takipcisi-olan-demet-ozdemir-sosyal-medya-itirafiyla-sasirtti/1336163