İrem Helvacıoğlu, ani bir şekilde silip attı, herkesi çok şaşırttı!

.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile fazla sevilen İrem Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir hareket ile gündeme geldi! Son olarak tv8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk ile ekranlara gelen oyuncu, bir süredir beraber olduğu sevgilisi ile kafaları karıştıran bir hücum yaptı!

Disney Plus’ın ilk yerli orijinal dizisi Kaçış ile konuşulan İrem Helvacıoğlu, dijital platformun 14 Haziran’daki açılış gecesine de sevgilisi ile birlikte katılmış ve dostça pozlarıyla büyük dikkat çekmişti. Mimar olan eski sevgilisinden ayrıldığı ve bir diğer isimle beraber olduğu da yeni yıl için yaptığı bir paylaşımla ortaya çıkmıştı.

İrem Helvacıoğlu, ani bir şekilde silip attı, herkesi çok şaşırttı! 1

İrem Helvacıoğlu, bir süredir gurme yazarı ve şef Yolaç Özcan ile birlikteydi. Çiftin aşk dolu pozlarını instagram’dan paylaşmaları, İrem Helvacıoğlu hayranlarının öyle beklemediği bir durumdu. Zira Helvacıoğlu, bir önceki ilişkisinde yaklaşık olarak hiç paylaşım yapmıyordu.

Son dönemde instagram sayfasını daha aktif kullanan oyuncu, kısa bir zaman önce sevgilisi Yolaç Özcan ile doğum gününde bir araya gelmiş ve yine aşk doymuş pozlarıyla hayranlarını bir kez daha şaşırtmıştı.

İrem Helvacıoğlu, ani bir şekilde silip attı, herkesi çok şaşırttı! 2

Helvacıoğlu, bir kaç gün önce Yolaç Özcan ile olan pozlarının hepsini instagram sayfasından sildi. Bu hareketi ile birlikte ayrıldıkları izlenimini de yaratmış oldu oyuncu. İrem Helvacıoğlu’nun Özcan ile olan fotoğraflarını silmesine karşılık hala takip ettiği de dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncunun bu hamlesine karşılık Yolaç Özcan’ın instagram hesabında İrem Helvacıoğlu ile fotoğrafları duruyor ve kendisini peşine düşüp takip etmeye de devam ediyor.

İrem Helvacıoğlu, ani bir şekilde silip attı, herkesi çok şaşırttı! 3

Aralarında bir tartışma yaşandığı ve İrem Helvacıoğlu’nun da kızgınlıkla sildiği tahmin edilirken, birbirlerini hala peşine düşüp takip etmeleri de uyarı çekmekte.

Bugüne kadar Güneşin Kızları, Sen Anlat Karadeniz ,Annenin Sırrıdır Çocuk ve Kaçış adlı yapımda rol bölge oyuncunun sevgilisiyle ayrılıp ayrılmadığını bir sonraki hamlesi daha net gösterecek gibi…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/irem-helvacioglu-ani-bir-sekilde-silip-atti-herkesi-cok-sasirtti/1331467