MedyaRadar'ın haberine göre İzmirli gazeteci Seher Yaşayacak, Fox Tv sunucusu İsmail Küçükkaya‘nın Instagram hesabından Beyaz Tv‘de yayınlanan ‘Uyan Türkiyem’ programı sunucusu Tahir Sarıkaya ve Sedat Peker’in gündeme getirdiği Cihan Ekşioğlu ile arkadaşça paylaşımını, ‘Niçin sildiniz?’ diye sordu.

O tweet sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

İşte gazeteci Seher Yaşayacak’ın uyarı çeken o tweeti: “Ben susayım fotonun kendisi yeterince konuşuyor zaten! Evren Ekşioğlu ve İsmail Küçükkaya. Bu fotoyu niçin sildiniz? @KucukkayaIsmail”

FOX TV’de “Çalar Saat” isimli programla izleyici karşısına meydana çıkan İsmail Küçükkaya, Instagram hesabından paylaştığı ve sonra sildiği o fotoğrafın altına şunları yazmıştı: “Dün yayından daha sonra Tahir Sarıkaya kardeşim ve Evren Ekşioğlu ile buluştuk. Söz lafı açtı derler ya o hesap. Hoş bir öğleden sonradan oldu. Dün tanıştık; Evren, vatansever ve muhteşem duyarlı bir Atatürkçü. Fazla aydınlatılmış. Birgün yeri ve zamanı gelir bahsederim muhakkak. Her ikisinin de siz Çalar Saat Ailesi’ne selamları var. Üzerimde kalmasın”

CİHAN EKŞİOĞLU VE TANK İDDİASI ( HABER LİNKİ)

Ekba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, Sedat Peker’in gündeme getirdiği, fazla sayıda gazeteci ve siyasetçinin vergi ödemeden konakladığı öne sürülen Paramount Hotel’le gündeme gelmişti.

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras, Sedat Peker’in gündem olan iddialarının ardından yaptığı açıklamada, Âlem Ekşioğlu'nun Atilla Uras'ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini ileri sürmüştü.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ismail-kucukkayaya-cihan-eksioglu-ile-fotografini-neden-sildin-sorusu-haberi-538926