Sabahleyin Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre Fatih Koyunoğlu, sözde kendisi gibi tiyatrocu olan Seda Çakmaksoy'a cinsel saldırıda bulundu.

Durum günü iddiaya göre Kadıköy'de yer alan bir eğlence mekanına giden oyuncu Fatih Koyunoğlu, benzer mekanda yer alan Seda Çakmasoy ile tanışmak istedi. Gürültü sebebiyle konuşamadıklarından nedeniyle mekandan birlikte ayrılan ikili, yakın yerde yer alan ve ünlü oyuncunun da ortağı olduğu tiyatro binasına gitti.

TİYATRO SOHBETİ MAZERET OLMUŞ

Kendisi gibi ünlü oyuncunun da tiyatroyla ilgilenmesinden kaynaklı laflamak isteyen Seda Çakmaksoy, bir süre daha sonra beklemediği bir tepkiyle karşısında karşıya kaldı. Alkolün de etkisiyle oyuncu Fatih Koyunoğlu, Seda Çakmaksoy'a sarılarak genç kadını öpmeye çalıştı.

Genç kadının bu durumu reddederek amacının sadece tiyatro üzerine sohbet etmek olduğunu söylemesi üzerine meşhur oyuncu, genç kadından özür diledi.

ISRARLA DEVAM ETMİŞ

Bir süre tiyatro üstüne sohbet ettikten daha sonra oyuncu Fatih Koyunoğlu'nun her tarafta genç kadını öpmek istemesi üzerine Seda Çakmaksoy binadan çıkmak istedi. O esnada apartman boşluğuna içten ilerleyen Seda Çakmaksoy'un yanına gelerek cinsel saldırıda bulunan oyuncu Fatih Koyunoğlu, genç kadının sert tepki vermesi üzerine peşinden giderek genç kadını taciz etmeye devam etti. Bunun üstüne kamera olduğunu söyleyen genç bayan, çabuk durum yerinden uzaklaştı.

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Yaşananlardan sonradan Seda Çakmaksoy'un oyuncu Fatih Koyunoğlu'ndan davacı olması üzerine meşhur oyuncu hakkından 'Cinsel saldırı' suçundan 10 yıla değin hapis cezası istemiyle dava açıldı. İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davanın 3. celsesi de görüldü.

Duruşmaya müşteki Seda Çakmaksoy ile davalı Fatih Koyunoğlu ve taraf avukatları katıldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Duruşmada müşteki Seda Çakmaksoy, sanığın cezalandırılmasını talep ederken, davalı Fatih Koyunoğlu ise üstüne atılı suçlamaları kabul etmediğini belirterek durum gününden 3 gün sonradan müştekinin kendisiyle bir kafede 4 saat her tarafında oturup akarsu içtiğini, iddia edilen olaylar yaşansaydı müştekinin kendisiyle bu şekilde oturmamasının gerektiğini söyledi.

DAVA ERTELENDİ

Mahkeme sonu duruşma, savcının mütalaasını hazırlaması için zaman verilmesine karar vererek davayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/istanbullu-gelin-dizisinin-akifi-hakkinda-mide-bulandiran-iddia-haberi-533182