TV8 ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına misafir olan İzzet Yıldızhan, kendisine kötü açıklama yapanlardan şikayetçi olduğunu söyleyerek ekledi:

"Beni kimin ne giydiği ilgilendirmiyor. Giyinebilir, banane... Bana soru soran arkadaşlarımız Hande Yener, Gülşen ya da Hadise'nin ismini zikretmedi. Kimin ne giydiğini ben bilmiyorum, peşine düşüp takip etme şansım yok. O soruyu uzun yıllar sahnelerde şarkı söylemiş biri olarak; yalnızca 'sahne' olarak düşünüp kendi fikrimi açıklama ettim. Ben Muazzez Abacı gibi en kıymetli sanatçılarla çalışmış 35 yıllık bir sanatçıyım. Sahne adabı diye bir şey vardır saygı vardır. Bu benim fikrim..."

Müge ve Gülşen'in; Hande Yener'in kendisini hedef aldığı söylenen mesajını sorması üzerine ise Yıldızhan "Hande Yener'i ben fazla eski tanırım. Merhabam olan bir insan. Hande Yener bu paylaşımda ad zikretmiş mi? Zikretmemiş. Niçin cevap vereyim? Hande Yener'in yüreği varsa paylaşımında ismimi yazsın. Tehdit gibi algılanmasın, ismimi zikrederse cevap verebilirim. Ben Hande Yener konuşmadım. Bana afaki soru soruldu. Hande Yener'den rica ediyorum yüreği varsa ad yazsın. Ben Hande Yener'i, Hadise'yi, Gülşen'i kast etmedim. Bu arkadaşlarım da bu açıklamayı yapmışsa benim için ismimi orada zikretmesi gerekli." biçiminde cevap verdi.

Yener isim vermediği paylaşımında, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, diğer taraftan deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En fazla da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın hiç olmazsa kendiniz için kostüm otoritecikleri" ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/izzet-yildizhan-hande-yenerin-yuregi-varsa-isim-versin-haberi-543652