Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine kadar pandemi kısıtlamalarının son bulmasıyla birlikte konser programlarına hız veren ressam İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir otelde sahne aldı. Sinem-Muhammed Kaya çiftinin düğününde sahneye meydana çıkan Yıldızhan, konser öncesi gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

"OĞULLARIMIN İŞİNE SON VERDİM!"

Dokuz çocuk babası olan İzzet Yıldızhan, yaz döneminde abes vakit geçirmemelerini istediği oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde devir vermesiyle ilgili konuştu.

"Hayatı öğrensinler diye çalışmalarını istedim." ifadelerini kullanan artist, "Okullar açılınca oğullarımın işlerine son verdim. Okullar kapanınca her tarafta işe alacağım. Hemen eğitim zamanı. Hayatımda çocuklarımın eğitimi her şeyden önce kazanç." açıklamasını yaptı.

OTELİNDE ÇALIŞTIRDI

Oğullarının her yaz çeşitli iş kollarında çalışarak, hayatın zorluğunu kullanmak istediğini belirten Yıldızhan, "Allah nasip ederse evlatlarıma güzel bir gelecek bırakacağım. Ben kendimi bildim bileli çalışan birisiyim. Evlatlarımın da hayatın zorluklarını ve ellerinde olan imkanların değerlerini bilmeleri için yaz aylarında defalarca yanıma alıp, çalıştırırım. defalarca şükrediyorum ama bu felsefeyle çoğalan bir evlatlarım var." demişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/izzet-yildizhan-ogullarinin-oteldeki-isine-son-verdi-haberi-538318