Yıllık Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine tarafından magazin dünyasının gözde çifti Hadise ile Kaan Şimşek, takriben bir buçuk yılı devirdikleri aşklarında kriz üzerine kriz yaşadı.

Her seferinde birbirlerine olan duyguları galip gelen ikili, son fırtınayı da atlattı. Dedikodulara kadar Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı, meşhur popçunun geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan haberler sebebiyle sebebiyle bitti. Bu haberlerin yıprattığı Şimşek, ilişkiyi bitirdi; ama aşkının itibarını gözetmek için yorumlama yapmadı.

AYRILIK İŞE YARADI

Bayramı vermek için ailesinin yanında Belçika'ya giden popçu da yakın çevresine ilişkinin bittiğini söyledi. Fakat ikili, birbirlerini fazla özleyince aşklarının da büyüklüğünü fark etmiş olacak ki beraberliklerinde yeniden devam kararı aldı.

Barışmalarını kutlamak için Haziran başında Kaan Şimşek'ın teknesiyle tatile çıkacak olan ünlü çift, Ege koylarını gezip gözlerden uzak romantizm yaşayacak.

Ünlü oyuncunun yakın çevresine tarafından; Yıldırım bu tatilde Hadise'ye de koskocoman bir sürpriz yapacak.

O sürprizin, Kaan Yıldırım'ın Hadise'ye yapacağı evlilik teklifi olduğu da dedikodular arasında…

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/kaan-yildirim-ve-hadise-arasinda-konusulacak-gelisme-haberi-533114