Kanal D ekranında Üç Kız Kardeş dizisi için sınavların en zoru geldi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Salı akşamları birbirinden ayrı diziler aralarında Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş de güzel bir galibiyet sınavı veriyor.. atv’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çok iyi çıkış yapmasına rağmen, geçen hafta düşmeye başlayan reytingleri, salı rekabetine yeni bir canlılık kattı.

Show TV’de yayınlanan Baba dizisinin yanı sıra, Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in de kendi izleyici kitlesi bulunuyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin de kendi kitlesini oluşturmaya başlaması ile birlikte, 3 ayrı yapımın birbirleri ile sert rekabetine tanıklık ediyoruz.
TRT1 ekranında bundan böyle reytingleri düşen Balkan Ninnisi de bu yarışın içinde ama fazla artı varlık sergileyemediği de reytinglerle anlaşılıyor.

Üç Kız Kardeş isimli romanın yazarı olan İclal Okumuş, hikaye aynı isim ile diziye dönüşünce, Nesrin karakteri ile kendi düş dünyasında yarattığı karakteri, dizide yaşatan birisi haline dönüştü. Oyuncuya kadar birincil sezonda dizi bir varlık yokluk sınavı verdi. Bu sınavı başarıyla atlatan Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda ise önünde daha büyük bir imtihan var.

Hikayenin heyecanını sürdürmek ve reytinglerin yüksek gelmesini temin etmek gibi bu büyük sınavda ana niyet, izleyici ilgisinin düşmemesi için her şeyi ortaya ayarlamak olarak nitelendirilebilir.

İclal Aydınlatılmış, “Dizimiz iyi gidiyor. Geçen sene varoluş sınavı verdik, bu sene bir varlık sınavı veriyoruz. Nedir varlık sınavı? Başarının sınavıdır. Olduğun yerde kalabilme sınavıdır. Süreklilik sınavıdır. Bence sınavların en zoru da o” biçiminde konuştu. İkinci sezonda elde ettikleri başarıyı sürdürmenin önemini anlatan İclal Aydınlatılmış, bunu da hakkıyla başaracaklarına inandığını açıklama etti.

Çok başarılı bir ilk sezon geçirdikten daha sonra, Üç Kız Kardeş’in ikinci sezonda da hikayesini izleyicilere kabul ettirmesi ve iyi reytingler almaya devam etmesi manâlı bir gelişme oldu.

İclal Okumuş’ın bahsettiği gibi dizinin varlık sınavı devam ediyor ve hikayedeki merak unsuru azalmadığı sürece de bu başarının sürmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Yurt dışına satışları da gayet iyi giden dizinin bugüne dek 18 bambaşka ülkedeki televizyon kanallarına satılmış olması da manâlı bir başarı olarak gözüküyor. Yurt dışından hoş davetler aldıklarını gösteren İclal Açık Fikirli, “Bildiğim kadarıyla 18 ülkeye satıldı ve buralardan çok güzel davetler var. Güney Amerika ülkeleri de var davetler arasında. Derhal sırası gelmişken oralara gitmek fazla güzel olmayacak mı? Bir hayal kuruyorsun ve o seni nerelere taşıyor” diye konuştu.

İkinci sezonda sürekliliği sağlamanın ve başarıyı paylaşabilmenin önemine muhabere eden İclal Aydın, bunu sağlayabileceklerini ümit ediyor. İşte İclal Okumuş’ın gazeteci Ali Eyüboğlu’na yaptığı açıklamaların videosu:

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kanal-d-ekraninda-uc-kiz-kardes-dizisi-icin-sinavlarin-en-zoru-geldi/1340036