Polisin teftişine takılan genç bayan, İstanbul Maltepe'deki Mimar Sinan Talebe Yurdu'na yerleştirildi. Sabah Gazetesi'nden Emir Somer ve Yunus Emre Kavak'ın haberine göre Bihter H., bir zaman sonra babasını arayıp kendisini yurttan çıkarmasını istedi.

Bunun üzerine Ümit H., emekli polis memuru Hakan Z. ve kebapçı Mehmet C.'yi yanına alarak geçtiğimiz günlerde gece saat 01.00 sıralarında karantina yurduna gitti.

KEBAPÇI, KENDİSİNİ 'DOMİNANTIM' DİYE TANITTI!

Hakan Z., yurt vazifelilerine babayı savcı, kebapçıyı ise dominant olarak tanıttı. Ümit H. kızını görmesi gerektiğini söyleyerek kızının yurt girişine gelmesini istedi. Yurdun giriş kısmına çağrılan genç kız, babasının yanına geçmek isteyince misyonlular temas yasağı olduğunu ifade ederek buna izin vermedi.

İddiaya göre iş insanı baba, vazifelilere haykırarak "Bizi sen mi eğiteceksin?" diyerek küfürler savurdu. Ardından 'dışarıda harçlık vereceğim' diyerek dışarı çıkardığı kızını arabasıyla yurttan kaçırdı. Emekli polis memuru Hakan Z. ile güya dominant Mehmet C. ise vazifelilere mani oldu. İhbar üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları hemen harekete geçti.

Güvenlik kameralarına yansıyan firarın ardından takımlar Hakan Z. ve Mehmet C.'yi kısa müddette tuttu. İki kuşkulunun ifadelerinde, "Bu ülkede savcı var, dominant var demek istedik" dedikleri iddia edildi.

Baba ve kızının İstanbul dışına kaçtığı bilinirken savcılık yurt vazifelileri ve hadiseye karışan bireyler hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: www.sacitaslan.com