Teşkilat dizisi reytinglerde koşuyor, Yargı dizisi peşinden yetişmeye çalışıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Pazar akşamları geçen sezon olduğu gibi Yargı dizisi ile Teşkilat aralarında büyük bir reyting yarışına sahne oluyor. Gül Masalı dizisinin final yaparak yarıştan çekildiği Pazar akşamları, Fox TV’de ise Tozluyaka isimli gençlik dizisi yoluna devam ediyor. Hak dizisi Kanal D’ye mükemmel reytingler getirirken, geçen sezon olduğu gibi birinciliği ise elde etmekten uzakta gözüküyor.

Adalet dizisinin reytinglerini bu hafta artırmasına rağmen Teşkilat’ın da iyi oranlar elde etmesi sonucunda birincilik tekrar değişmedi. TRT1 ekranında fazla başarılı bir performans ortaya koyan Teşkilat dizisi yeniden bütün kategorilerde birinci sırayı elde etti. 51. bölümü yayınlanan dizi, Murat Yıldırım’ın erkek başrol olmasının peşinde üçüncü sezona harikulade bir başlangıç yapmıştı ve bu durumun devam ettiğini görebiliyoruz.

Kanal D’nin sevilen dizisi Adalet’da tekrar hikayesinin gücü ile milyonları ekrana taşımaya devam ediyor. Hak dizisi de tüm izleyici gruplarında Teşkilat’ın arkasında ikincilikleri elde etti. İki üretim arasındaki reyting rekabetinde Teşkilat tüm izleyici gruplarında da rakibinin önünde yer alıyor.

Özellikle AB ve ABC1 gruplarında iki dizi arasındaki ayrım biraz daha açıldı. Tüm kişiler kategorisinde ise Adalet dizisinin rakibini geçmek için bir şansı var gibi gözüküyor. Natürel ama Teşkilat’ın güzel bölümleri, eski izleyicilerin yeniden TRT1’i seçim etmesi ile önümüzdeki haftalarda reytingini artırabilir. Bu durumda da Adalet dizisinin geçen sezon olduğu gibi birincilikleri elde etmesi böylece de muhtemel olmaz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/teskilat-dizisi-reytinglerde-kosuyor-yargi-dizisi-pesinden-yetismeye-calisiyor/1340075