Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran ünlü İspanyol dergisinde!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin Kardeşlerim dizisinde ‘Doruk’ karakterine yaşam veren genç oyuncu Övünç Seyit Yaran’ın ünü, dizinin yayınlandığı İspanya’da da çabuk yayılıyor.

Oyuncu İspanya’nın ünlü magazin dergilerinden Semena’ya özel mülâkat verdi ve hakkında merak edilenleri yanıtladı. Keyifli bir mülâkat gerçekleştiren oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İspanyol hayranlarına ve dergi ekibine teşekkür etti.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere kadar, ayrıca dizideki ayrıca de reel hayattaki karakteri ile ilgili Semana dergisinin sorularına arkadaş canlısı yanıtlar veren Iftihar Seyit Yaran, “Kardeşlerim gibi dünya çapında büyük üne sahip bir dizide yer edinmek kariyerimin en kayda değer ve en özel işlerinden biri oldu. Böyle bir projede yer aldığım için doğrusu gurur duyuyor, karşıma çıkacak yeni yolculukları heyecanla bekliyorum” şeklinde konuştu.

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran ünlü İspanyol dergisinde!.. 83

İspanyol hayranlarının dürüst ve yoğun ilgisinden sevinç duyduğunu da açıklayan oyuncu, ” Onlardan zaten çoğunlukla mesaj alıyor, ülkelerine gelmemi ne değin çok istediklerini biliyordum. Enerjileri ve sıcakkanlı yapılarıyla da tüm hayranlarım arasında çoktan özel bir yer edindiler” ifadelerini kullandı.

Dergiye verdiği röportajda özel hayatından da bahseden oyuncu, “Çapkın biri değilim, daha çok iş ve kariyer odaklıyım. Hobilerim aralarında spor yerine getirmek, bateri aşırmak ve satranç oynamak yer alıyor. Bilhassa öğrenciyken profesyonel olarak ilgilendiğim satrancın hem kariyerimde keza de bireysel gelişimimde manâlı katkıları oldu” diye konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kardeslerim-dizisinin-doruku-onur-seyit-yaran-unlu-ispanyol-dergisinde/1332167