Cunda’daki düğününde Sinem Kobal’a sürprizler hazırlayan İmirzalıoğlu, tören alanını papatyalar ile süsletecek. Şan dersleri alan ünlü oyuncu, Kobal’a özel şarkı söyleyecek.

Rol aldığı tüm dizi ve filmlerde sevdiği kadın için ölümü dahi göze alan Kenan İmirzalıoğlu, gerçek hayatta da tam bir romantik...

Bugüne kadar nişanlısı Sinem Kobal'a yaptığı jestlerle sık sık gündem olan İmirzalıoğlu, düğün için de çok özel sürprizler hazırladı.

Birçok defa 'Türkiye'nin en centilmen erkeği' seçilen başarılı oyuncu, 14 Mayıs'ta Cunda Adası'nda yapılacak nikah töreni için 3 otel kapatmıştı.

Düğündeki her şeyin Sinem Kobal'ın hayalindeki gibi olmasını isteyen Kenan İmirzalıoğlu, törenin yapılacağı Ortunç Koyu'nun nişanlısının en sevdiği çiçekler olan papatyalarla süslenmesini istedi. Sinem Kobal'a da "Papatyam" diye hitap eden İmirzalıoğlu, bir süre önce şan dersleri aldı. Sesinin güzelliğiyle bilinen oyuncu, düğünde Sinem Kobal için bir şarkı seslendirecek. Birçok dizi ve filmde Zeybek oynayan Kenan İmirzalıoğlu, bu kez kendi düğününde sahneye çıkıp danstaki yeteneğini de konuşturacak.

Yakışıklı oyuncu, 2 gün 2 gece sürecek düğün kutlamaları için Cunda'daki esnafın da yüzünü güldürecek. Özellikle küçük esnafın para kazanmasını isteyen Kenan İmirzalıoğlu, misafirlerin Ortunç Koyu'na taşınması için lüks yatlar değil balıkçı tekneleri kiralayacak.

Düğün töreni için yarışa giren tüm sponsor tekliflerini elinin tersiyle iten ve Sinem Kobal'ın mutluluğu için hiçbir masraftan kaçınmayıp birçok sürpriz hazırlayan İmirzalıoğlu'nun bu tavırları, "Kral damat" dedirtti...