Kırmızı Oda’daki Meliha’nın etkisinde kalanlar Evrim Alasya’nın yeni dizisini de çok sevecek!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Bugüne değin yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile göz dolduran Evrim Alasya, 1979 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 2003 yılından bu yanlamasına setlerde bulunan oyuncu, birbirinden fazla farklı karakterleri canlandırarak geniş bir tecrübe edindi.

Ihlamurlar Aşağıda dizisindeki Sema karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Gönülçelen dizisindeki Balçiçek karakteri ile popüler olmuştu. Güneşin Kızları dizisindeki Güneş karakteri ile de kariyerinin en popüler dönemini yaşayan Evrim Alasya, ayrıca Kırmızı Oda dizisiyle de çok konuşulan bir ad olmuştu.

Kırmızı Oda dizisinde dokunaklı hikayesi ile Meliha karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, yalnızca 7 bölüm bu hikayede yer almış olmasına karşın, karakterin etkisi halen sürüyor. Meliha’nın acı batmış yaşamı Evrim Alasya’nın mükemmel performansı ile birleşince izleyiciler için Kırmızı Oda dizisindeki bu karakter unutulmaz bir ışık halkası geldi.

Kırmızı Oda'daki Meliha'nın etkisinde kalanlar Evrim Alasya'nın yeni dizisini de çok sevecek! 1

Geçen sene Akrep isimli diziyle ekranda bulunan Evrim Alasya, hem Terzi isimli Netflix dizisinin de kadrosunda bulunuyor. Oyuncunun yeni sezonda her yerde bir televizyon dizisiyle ekranlarda olacağı bilgisi de basına yansıdı.

Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Toplumsal konularda farkındalığı artıracak senaryosu ile dikkatleri çekecek olan Kızılcık Şerbeti dizisi, tekrar bir dram projesi olarak alaka çekecek gibi gözüküyor.

Yasak Elma dizisinin senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün hikayesini yazmakta olduğu dizinin erkek başrolü olarak da Barıştırma Kılıç ile anlaşma sağlandığı yönünde haberler geliyor. Yemin dizisiyle büyük alkış toplayan Sıla Türkoğlu’nun da kadrosunda yer alacağı Kızılcık Şerbeti dizisii, iki aile arasında yaşanan trajik olayları anlatacak.

Kırmızı Oda'daki Meliha'nın etkisinde kalanlar Evrim Alasya'nın yeni dizisini de çok sevecek! 2

Evrim Alasya, benzer Kırmızı Oda dizisinde olduğu gibi tekrar toplumsal konulara değinilen ve izleyenlerin kendisinden de bir parça bulabileceği bir kişilik ile ekrana dönüş yapmış olacak.

Eylül başında dizi ekibi sete çıkacak ve Kızılcık Şerbeti isimli yapımın Ekim ayı başında da izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Evrim Alasya için ise dizi hayranları Kırmızı Oda dizisindeki Meliha karakteri gibi yine güçlü ve izleyenleri içten etkileyecek bir performans bekliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kirmizi-odadaki-melihanin-etkisinde-kalanlar-evrim-alasyanin-yeni-dizisini-de-cok-sevecek/1332588