Kırmızı Oda’dan sonra Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi yine çok konuşulacak!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya bugüne değin çoğu dizide rol aldı ve fazla başarılı performanslara imzasını attı. Oyuncunun yeni projelerini hayranlar çok merak ediyor, oysa pek de bir bilgi besbelli yoktu.

Sana Söz isimli diziyle geçen sene Star TV ekranında Çay Erdoğan ile başrolü paylaşan oyuncu, hem Kırmızı Oda dizisinin de final döneminde yer aldı. Sadi karakteri ile her tarafta Kırmızı Oda ekibine katılmasına karşın dizinin kurtarılmasını sağlayamayan Erkan Petekkaya, şimdi bir diğer dizi için görüşmeler yapıyor.

Gold Film kadar 8 bambaşka kişinin ölmeden önceki son günlerine odaklanan yeni dizisinde Erkan Petekkaya da yer alacak. Oyuncunun nasıl bir kişilik ile geri döneceği bilinmiyor lakin dijital dizi 8 bölümden oluşacak ve her bölümde bir meşhur ismin sürükleyeceği bir karakterin hikayesi anlatılacak.

İsminin Son Gün olarak belirlendiği yeni dizi için birçok manâlı ismi ile görüşmeler yapıldı. Erkan Petekkaya da bu isimlerden birisi oldu. Oyuncunun yer aldığı sahnelerin çekimlerinin yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

Uğur Yücel, Necip Memili, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Yasemin Allen ve Serhat Kılıç gibi isimlerin de yer aldığı Son Gün dizisi yeni bir konsept olarak ortaya çıkacak.

Son Gün isimli dijital diziyi Erkan Petekkaya hayranları ilgiyle beklemeye başladı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kirmizi-odadan-sonra-erkan-petekkayanin-yeni-dizisi-yine-cok-konusulacak/1327848