Seda Arpacı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İnsanların birçok manevi ve fiziksel olarak yokluktan şikayet eder. Sevgi değil, para değil, kolaylık yok , süre değil … Malesef kıtlık bilinciyle yaşadıklarının farkında olmuyorlar. Her “yok” dediğimiz şeyi hayatımızdan uzaklaştırıyoruz. Evrende olan kaynakların ebedi ve sınırsız olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bolluk bilincine geçip hayatımızı neden kolaylaştırmayalım?”


KENDİ GÜCÜNÜZÜN FARKINA VARIN
Dünyada hepimize yetecek çekicilik ve bolluğun mevcut olduğunu gösteren Arpacı, “Bolluk bilinci, somut ve maneviyat daima insanın kendini güvende hissetmesidir. Evren göre tekrar tekrar desteklendiğimizi , güven, sevgi ve paranın defalarca bizimle olduğunu bilmektir. Neye odaklanırsak hayatımızda onları çoğaltırız” dedi. Bereket ve bolluk ile ilgili can sıkıntısı yaşıyorsak herşeyden önce baba ile olan ilişkilerin değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Arpacı, “Önce, babanız ile olan ilişkinizi değerlendirin. Baba bereket alanını temsil eder. Para ile ilgili negatif düşüncelerinizi gözden geçirin. Olumsuz us kodlarınızı dönüştürmeniz avantaj sağlar. Alma verme dengenizi koruduğunuzdan kesin olun. Alma enerjisine geçmeniz para akışınızı hızlandıracaktır. Dinç yönlerinize ve sahip olduklarınıza odaklanın. Cüzdanınızda sizi memnun eden miktarda para taşımanız sizi güvende hissettirir. Paranın, mücevherin, arabaların olduğu bir hayal panosu hazırlayın. Çekim yasasını aktifleştirin. Biz neye odaklanırsak hayatımızda onu çoğaltırız. Kendi gücünüzün farkına varın” diye konuştu.
ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
İstanbul Altınbaş Üniversitesi’nde düzenlenen yılın En İyi Kişisel Gelişimcileri ödül töreninde ödüle bedel görülen Seda Arpacı,” Dünya bizler için büyük bir lütuf. Kainattaki ölümsüz güzelliklere ulaşmak için dürüst anahtar sevgi ve fazla enerji” dedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/kisisel-gelisim-uzmani-seda-arpaci-evrendeki-bollugu-hayatiniza-cekin.html