Kuruluş Osman sezon finali yaptı, Burak Özçivit’in mesajındaki detay dikkatlerden kaçmadı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Atv ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, büyük bir merakla izlenmekte. Ekranın dönem dizileri aralarında öne meydana çıkan bir yapımı olan Kuruluş Osman’ın arka planında fazla engebeli bir süreç yaşanıyor. Hem dönem dizisi olması, keza giyilen kostümler, aksiyon sahneleri ve efor sarfettiren engebeli süreçler, oyuncuları olduğu değin, dizinin kamera gerisinde emek veren tüm ekibi yordu.

Bir sezon boyunca engebeli bir işlem geçiren dizinin ekibi, yaz arası ile bir zaman dinlenecek. Başrolde bulunan Burak Özçivit, sezon finali çekimlerinin tamamlandığı son gün, diziye emek veren kamera arkası ve önündeki bütün emekçilerle birlikte verdiği mesajla izleyenlere veda etti.

98. bölümüyle sezon finali yapan dizide, Osman Bey karakterine büyük bir başarı ile yaşam veriyor oyuncu. Eylül ayında 4. sezonuyla baştan ekrana dönecek olan Kuruluş Osman dizisinin Eylül sezonunda bir takım değişikliklerin yapılması da bekleniyor. Hikayenin etkin bir şekilde sürebilmesi için senaristler yoğun bir şekilde çalışırken, yeni dekorlar üstüne çalışmaların da başlatacağı gündeme geliyor. Kuruluş Osman dizisinin 4. sezonunda, büyük fetihler ve büyük tarihi gelişmeler aktarılacak. böylece yaz sezonunda Eylül’deki yeni sezon için hummalı bir egzersiz da yapılacak.

Kuruluş Osman sezon finali yaptı, Burak Özçivit'in mesajındaki detay dikkatlerden kaçmadı! 1

Burak Özçivit, engebeli oysa reytinglerde büyük galibiyet ile geçen sezonun arkasında tüm ekiple birlikte veda etti. Oyuncunun, fazla şiddet bir sezon geçirildiğini sözlerinde iki defa tekrarladığı görülmekte. Kamera ardındaki yaşanan engebeli süreci oyuncu bilhassa vurgulamakta. Keza başrolün ağırlığını taşıyan hem de dizinin özellikle aksiyon sahneleri için büyük mücadele sarfeden Burak Özçivit’in sıkıcı geçen sezon finalinin gerisinde yayınlanan mesajı şöyledi:

“Sevgili seyirciler, sevgili Kuruluş Osman ailesi, bizi izlediğiniz için, bize yardım verdiğiniz için, yorumlarınız için fazla teşekkür ediyoruz. Gördüğünüz gibi biz kocaman bir aileyiz. Çok şiddet bir sezon geçirdik fakat çok da güzeldi. O yüzden buradaki tüm emekçilerin, tüm oyuncuların, hepsinin yüreğine sıhhat, emeklerine sağlık. Baskı bir sezon oldu. 3. senemiz bitiyor ama yeni sezonda, yeni hikayelerle görüşürüz. ”