Kusursuz Kiracı 3. bölümde izleyiciler çok farklı duygular yaşayacak!

Fox TV ekranında yeni başlayan dizilerden Hatasız Kiracı’nın ilk iki bölümü ilgi gördü. Reytinglerde oranlar elde eden dizinin başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü bulunuyor.

Hatasız Kiracı dizisinin 3. yeni bölümü ise 13 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde farklı duyguları bir arada yaşayacağınız sahneler bulacaksınız. Peki neler olacak? İşte 3. bölümden tüm teferruat:

Mona apartmanın gizemini çözmeye başlamıştır. Komşuları iş üstünde bastıktan sonra talih ibresinin kendisinden yandan döneceğini umar. Fakat olaylar hiç de öyle gelişmez. Cesedin yerini bulmadan kendini sağlama alma şansın olmadığını kısa zamanda anlayan Mona, komşularla ortak sessizlik anlaşması yapmayı benimsemek zorunda kalır.

Bu da Yakup’tan büyük sırlar saklaması ve daha da fenası komşularla Yakup’a karşı suç ortaklığı yapması anlamına gelecektir. Bu durum Yakup’la arasında suçluluktan doğan derin bir uçurum açar.

Zaman ve çatı katından meydana çıkan büyük bir sürpriz Mona’nın kendi suçluluğunu da başkalarının masumiyetini de yeni yeniden sorgulamasına yol açar. Yahut Yakup da göründüğü kadar masum yok midir?

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kusursuz-kiraci-3-bolumde-izleyiciler-cok-farkli-duygular-yasayacak/1336069