Kusursuz Kiracı yeni fragmanı alışılmışın dışında bir dizi olacağını gösteriyor!

İlk tanıtımıyla dikkatleri üstüne toplamayı başaran Kusursuz Kiracı’dan, sosyal medyada fazla konuşulacak yeni bir tanıtım daha geldi. Alışılmışın dışına meydana çıkan bu yeni tanıtım, diziye dair manâlı ipuçları vererek, seyirciyi daha da meraklandırıyor.

Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Istek Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Sevimli Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar’dan oluşan zinde kadrosuyla yeni sezona bomba gibi girecek “Kusursuz Kiracı” fazla yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve Nermin Şimşek’ın senaryosunu yazdığı “Hatasız Kiracı”, Dilan Çiçek Deniz’in hayat verdiği başlıca karakterin yeni taşındığı apartmandaki gizemli olayları konu alacak, bulmaca gibi bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Kusursuz Kiracı yeni fragmanı alışılmışın dışında bir dizi olacağını gösteriyor! 1

Konusuyla ayrım yaratan “Hatasız Kiracı”, çok yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak. 

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü uyumu da görüntülere bakılırsa çok başarılı gözüküyor. Bu da Eylül ayında başlayacak olan kış sezonunun favori dizi çiftlerinden birisi olabileceklerini gösteriyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kusursuz-kiraci-yeni-fragmani-alisilmisin-disinda-bir-dizi-olacagini-gosteriyor/1333083