Uyruk Gazetesi'nin haberine kadar 59 yaşındaki Larry King Jr. (59) sunucunun ölümünden daha sonra şirketlerindeki işlerin aksaması nedeniyle babasının mirasının ‘özel yöneticisi’ olarak atanmak için hukuki işlem başlattı. Southwick (61) ise mahkemeye başvurup bu talebe itiraz ederek şunları söyledi:

‘Beni hukuki idareci duyuru etti’

“Bu hamle, mirası denetleme amacı taşımaktadır. Lakin eski eşim Larry King, 2015 tarihli vasiyetnamesinde mirasının yasal yöneticisi olarak beni ilan etmiştir. Ben 22 sene evli kaldığım Larry’nin mirasını genişletmek ve işleri yürütmek için uğraşıyorum. Hem eski eşim, Larry King Jr.’ın varlığını doğumundan 30 sene sonradan öğrenmiştir. Çünkü Larry King Jr.’ın annesi Annette Kaye boşandıktan sonradan doğum yapmıştır. Eski eşim, oğluna aldığı 266 bin dolarlık hediyeler için de müşterek hesabımızı kullanmıştır. böylece hediyelerin de iadesini istiyorum.”

144 milyon dolar

Efsanevi sunucu Larry King’in servetinin 144 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Karışık aşk hayatıyla aşina Larry King, bir kadınla iki defa almak üzere 8 defa evlendi. Larry King’in 5 çocuğundan 2’si geçen sene 20 gün arayla hayatını kaybetti.

‘Onu yeni vasiyetten çıkardı’

Larry King Jr. ise babası Larry King’in 2019’da Shawn Southwick’ten boşandıktan iki ay sonradan kaleme aldığı yeni vasiyetini mahkemeye sundu. Yeni vasiyetnamede, sunucunun eski eşi Shawn Southwick’i mirasından çıkararak, tüm varlığının beş çocuğuna eşit paylaştırılmasını istediği yazıyor. Southwick’in avukatları ise 2019 tarihli vasiyetnamenin el yazısıyla yazıldığını, hukuki nitelik taşımadığını savunuyor. Dava devam ediyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/larry-kingin-mirasi-kavga-cikardi-haberi-528786