MUHTEŞEM PRENSES GERİ DÖNDÜ



High School Musical filmlerindeki oyunculuğuyla yıldızı parlayan Amerikalı aktris Vanessa Hudgens, 2018 yapımı The Princess Switch'in ikinci devam filmi olan The Princess Switch: Switched Again filmiyle karşımızda. Netflix'in romantik-komedi türündeki ilk yapımında, birbirlerine aynı ikiz gibi benzeyen bir prenses ve Chicago'lu bir fırıncının yer değiştirmesi üzerine gerçekleşen macera dolu bir komedi anlatılıyordu. İkinci devam filmindeyse, bu defa ortaya üçüncü benzer Prenses Margaret karakterinin kuzeni Fiona çıkıyor ve planları alt üst ediyor. Bu anlamda yıldız isim Vanessa Hudgens, üç farklı rolde yer alarak zor bir işe el atıyor.


FİLMİN KONUSU

Montenaro Prensesi Margaret, Noel'de taç giyecek olması aşk hayatında sorunlara neden olur. Yardımına tıpatıp benzeri olan Stacy yetişir. Fakat bu defa planda olmayan üçüncü bir benzer olan çılgın kuzen Fiona'nın dahil olması, planların alt üst edecektir.

Yönetmen koltuğunda Mike Rohl'un oturduğu filmin, oyuncuları arasında; Vanessa Hudgens, Nick Sagar, Sam Palladio, Mark Fleischmann, Suanne Braun ve Lachlan Nieboer gibi isimler yer alıyor.




PRENS VE DİLENCİ MİTİ

Daha önce hükümdar ve sade bir vatandaşın yer değiştirmesini konu alan yapımlar edebiyatta ve sinema tarihinde işlenmişti. Mary-Kate Olsen ve Ashley Olsen'ın başrolünü paylaştıkları 1995 yapımı "It Takes Two" filminde, birbirine tıpatıp benzeyen Amanda Lemmon ve Alyssa Callaway adlı biri zengin diğeri fakir karakterler yer değiştiriyordu. Edebiyat tarihinde Amerikalı yazar Mark Twain'in 1881 tarihli romanı "Prens ile Dilenci"de, sokak dilencisi Tom Canty ve prens Edward Tudor'un hikayesinde olduğu gibi.



EĞLENCE BAŞLIYOR

Netflix'in romantik-komedi türündeki "The Princess Switch: Switched Again" filmi, ailecek izleyebileceğiniz macera dolu eğlenceli bir yapım. Muhteşem bir Noel atmosferine sahip olan film, izleyiciyi masallar diyarına doğru muazzam bir yolculuğa çıkartıyor.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY

Kaynak: www.sacitaslan.com