Mahkum dizisi dışında Onur Tuna’nın heyecan yaşadığı yeni projesi bir psikolojik dram!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Fox TV ekranında geçen sezon mükemmel bir çıkış yakalayan Mahkum dizisi, sezon sonuna içten ise mantıksal bağ sorunları ile karşı karşıya kaldı. Dizinin birincil 17 bölümlük performansını fazla beğenenler, sonraki bölümlerde ise hikayenin ritminin düştüğünü ve heyecanın azaldığını gösteren yorumlarla eleştirilerde bulunmuştu.

Mahkum dizisinde yaşanan bu alaka azalmasına rağmen Fox TV’nin ikinci sezonda devam etme kararı vermesi çok manâlı bir gelişmeydi. İsmail Hacıoğlu ile Övünç Tuna ikilisinin muhteşem performansı ile öne meydana çıkan Hükümlü dizisinin ikinci sezonu da heyecanla bekleniyor.

Bir süredir tatilde olan Övünç Tuna, özel hayatında da yeni bir aşk telaşı içinde. Oyuncu Yasemin Printer ile aşk yaşamaya başladığı ortaya meydana çıkan Onur Tuna, keza özel hayatında yeni aşkın heyecanı içinde ayrıca de Hükümlü dizisinin ikinci sezonu için heyecanını koruyor.

Tatil dönüşünde kameralar kadar görüntülenen oyuncu, “Hükümlü ikinci sezon için tatilden geldik, toplanacağız, ne yapacağız diye onu konuşacağız” diye konuştu.

Mahkum dizisi dışında Onur Tuna'nın heyecan yaşadığı yeni projesi bir psikolojik dram! 1

Hükümlü dizisinin ikinci sezon planlaması için takım ile bir araya geleceklerini duyurarak heyecanı artıran Övünç Tuna, ayrıca dizi çekimleri başlayana dek diğer bir projede daha yer alacağını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Güner’in senaryosunu okuduğunu paylaşımı ile sergilediği Hiç isimli sinema fliminde Iftihar Tuna da bulunuyor. Oyuncu, “Yeni bir film başlıyor Hiç diye. Onun çekimleri bittikten sonra da Mahkum’un ikinci sezonu başlayacak. Onlar için hazırlıklar yapıyoruz” diye konuştu.

Hiç isimli yeni sinema filminin psikolojik bir dram olacağının altını çizen Onur Tuna, başrolde Aslıhan Güner ile birlikte yer alacaklarını ve güzel bir iş olacağını ifade etti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mahkum-dizisi-disinda-onur-tunanin-heyecan-yasadigi-yeni-projesi-bir-psikolojik-dram/1332409