Mahkum’un yıldızı Onur Tuna, Kara Tahta dizisinin oyuncusuna gönlünü kaptırdı!

.com/Ayrıntısıyla Uğraşma –Bu sezon Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisiyle ekranlara damga vuran yakışıklı oyuncu Iftihar Tuna kalbini meslektaşına kaptırdı.

Iftihar Tuna’nın kendisi gibi oyuncu Yasemin Printer ile aşk yaşadığı sosyal medya paylaşımlarından ortaya çıktı. Tatil yerine getirmek için Filipinler’e dışarı giden çift, birlikteliklerini instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Yasemin Printer, Onur Tuna ile çekilen fotoğrafını yürek emojisiyle paylaştı. Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı seçim etmesiyle aşina oyuncunun paylaşımları hayranlarını şaşırttı.

Mahkum'un yıldızı Onur Tuna, Kara Tahta dizisinin oyuncusuna gönlünü kaptırdı! 1

Iftihar Tuna da sevgilisinin objektifine verdiği bu poza Yasemin Printer’yı etiketleyip, kalp emojisiyle yayınladı. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun alaka gördü.

Mahkum'un yıldızı Onur Tuna, Kara Tahta dizisinin oyuncusuna gönlünü kaptırdı! 2

Iftihar Tuna Fox TV’nin Mahkum dizisiyle övgü dolu yorumlar alırken, sevgilisi Yasemin Printer da yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta adlı dizide ‘Esra’ karakterine hayat veriyor.

Magazin basınında bulunan haberlere tarafından ikili 6 aydır aşk yaşıyor. öte yandan Iftihar Tuna’nın, geçtiğimiz ocak ayında meslektaşı Hande Doğandemir ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Oysa ikili, birkaç hafta daha sonra birlikteliklerini sonlandırmıştı.

Onur Tuna, daha önce de gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorularına “Bugüne değin ilişkilerim hakkında hiç konuşmadım, bundan sonradan da konuşmayacağım.” yanıtını vermişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mahkumun-yildizi-onur-tuna-kara-tahta-dizisinin-oyuncusuna-gonlunu-kaptirdi/1328082