Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Deniz Tansel Öngel yeni imajıyla karşınızda!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki iddialı performansıyla adından söz ettiren yetenekli oyuncu Deniz Tansel Öngel en son TRT1’in Masumlar Apartmanı adlı dizisinde ‘Naci’ karakterine hayat verdi.

Oyuncu yeni sezonda Show TV’nin Hayat Bugün adlı dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Deniz Tansel Öngel, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği,  NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası birincil uyarlaması olan Hayat Bugün’de hekim rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Öngel’e başrollerde,  Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü,  Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un da aralarında bulunduğu kabiliyetli oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Oyuncu yeni imajını instagram hesabında paylaştı.

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel yeni imajıyla karşınızda!.. 1

Dizide ‘Dr. Aras’ karakterine yaşam verecek olan oyuncu, partneri Hande Doğandemir’in çektiği fotoğrafı “Partner gözünden” notuyla yayınladı. Hande Doğandemir ve Deniz Tansel Öngel, sosyal ağ paylaşımlarıyla şimdiden uyumlarını da gözler önüne seriyorlar.

New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan Yaşam Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, intibak süreklilik Ayça Üzüm ve Cansu Çoban göre kaleme alınıyor

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel yeni imajıyla karşınızda!.. 2

Merakla beklenen Hayat Bugün’ün konusu ise şöyle; Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Oysa zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü baskı bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise bütün hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır.…

Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, keza de bir bir kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için engebeli bir savaşa girecektir. Yaşam Bugün, zinde hikayesi ve uyarı çeken kadrosu ile fazla yakında Show TV’de ekranlarında olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/masumlar-apartmaninin-nacisi-deniz-tansel-ongel-yeni-imajiyla-karsinizda/1336452