MedyaRadar'da yer alan habere tarafından dijital yayın platformu Netflix, Düşes Meghan Markle'ın yaratıcısı olduğu animasyon dizi projesi "Pearl"ü hesaplı kesintiler nedeniyle iptal etti.

Prens Harry ve Meghan Markle kadar kurulan Archewell Productions aracılığıyla yaratılan dizi, az önce geliştirme aşamasındaydı.

12 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNUN HİKÂYESİ ANLATILIYORDU

Deadline'ın aktardığı habere tarafından, Netflix, abone sayısındaki düşüşün yol açtığı kesintiler sebebiyle canlandırma dizisini resmen iptal ettiğini duyurdu. "Pearl", farklı alanlara yönlendirilmiş diziler, belgeseller, uzun metrajlı filmler ve çocuk programları oluşturmak amacıyla 2020 yılında kurulan Archewell Productions’ın birincil canlandırma dizisi olacaktı. Markle’ın yaratıcısı olduğu ve yapımcılığını David Furnish ile birlikte üstlendiği canlandırma dizisi, tarihteki etkili kadın figürlerden ilham alam 12 yaşındaki bir kız çocuğunun maceralarına odaklanıyordu.

HEMEN ŞIMDI YORUM DEĞIL

Dizinin iptaline rağmen, değişik kaynaklar Netflix ve Archewell Productions’ın iş birliğinin devam ettiğini belirtti. Yakın zamanda çiftin katılımıyla gerçekleşen Invictus Games’in konu edildiği “Heart of Invictus” adlı belgeli dizisinin herhangi bir iptal yaşanmadan Netflix’te yayınlanması planlanıyor.

Konuyla ilgili Netflix veya Archewell’den az önce herhangi bir yorum gelmedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/meghan-marklea-netflix-soku-haberi-548540