Kalça estetiği yaptırdığı iddialarıyla gündemi sallayan ünlü şarkıcı Melek Mosso, daracık siyah elbisesiyle pozlar verdi. Verdiği pozları sosyal ağ hesabından paylaşan Mosso’nun nefes kesen paylaşımına yorum ve alkış yağdı.

Yorumu ve sesiyle önemli hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Melek Mosso, Yılın En İyi Bayan Şarkıcısı ödülünün sahibi oldu. Törende evlenmek için gün saydığı sevgilisi Serkan Sağdıç ile zirve gösteren Mosso, kalça estetiği iddialarını kanıtlar nitelikteki pozlarıyla gündem oldu.

KALÇASI OLAY OLDU

Geçtiğimiz haftalarda kalça estetiği yaptırdığı iddia edilen Melek Mosso, paylaştığı fotoğraflarda kalçasını ön plana çıkardı. Mosso’nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar beğeni ve açıklama aldı.

“UFAK TEFEK ŞEYLER YAPTIRIYORUM”

Daha önce estetiklerinden bahseden Melek Mosso, dişlerini sıktığı için çene estetiği yaptırdığını itiraf etmiş,”Yorgunluğumu silmek için ufak tefek şeyler yaptırıyorum. Bırakın da yaptırayım, 35 yaşındayım” demişti.

İşte Melek Mosso’nun nefes kesen iddialı pozları…

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/melek-mossodan-kalca-estetigi-sonrasi-nefes-kesen-pozlar.html