Saygıdeğer Medya - Saygın Kurt tarafından, 13 Ekim’de, Divan Mersin esas sponsorluğunda gerçekleşecek olan 2. Mersin Altın Çilek Ödülleri Töreni öncesi yapılan tanıtıma sahne ve televizyon dünyasından aşina çoğu ünlü isim katıldı.

Lütfü Sapmaz’ın ev sahipliğinde bahşedilen kahvaltıda, “Seksenler” dizisinin Hilmi’si Deniz Oral, benzer dizinin Kasap Bahtiyar’ı Faruk Sofuoğlu, spiker Merve Akıncı, meşhur müzik adamı Ahmet Baran, Ahmet Selçuk İlkan, yazan Kahraman Tazeoğlu, oyuncu Mehmet Kefli, ünlü magazinci Oktay İnci, Divan Mersin operasyon müdürü Eren Özkan, sanatkâr oyuncu Nuri Alço ve Şafak Sezer’in de rol aldığı, dijital platformda yayınlanacak olan “Anunnakiler” isimli dizide “Şeyma” rolüyle izleyeceğimiz genç oyuncu Şeyma Baday gibi isimler hazırlanmış bulundu.

Kahvaltı sonrası lansmana katılan meşhur isimlerle bir bir görüşme yapan Şeyma Baday, cana yakın tavırları ve başarılı sunuculuğuyla uyarı çekti.

Lansmana katılan isimler, 13 Ekim akşamı Divan Mersin’de gerçekleşecek ödül töreninde buluşmak üzere sözleşti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/mersin-altin-cilek-odulleri-2-kez-sahiplerini-buluyor-haberi-538307