Mert Kılıç ile Aslıhan Güner çifti yıllar sonra bir ilki yine birlikte gerçekleştirdi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner yeni film projesi olan Hiç ile yeniden setlere dönüş yapacak. Geçen sezon başında Uzakta Şehrin Masalı isimli diziye başlayan oyuncu, projenin kısa sürmesinin talihsizliğini yaşamıştı.

Kocası Mert Kılıç ile birlikte Komutan isimli filmin başrolünde yer alan oyuncu, hem Hiç isimli sinema filminin senaryosunu okumaya başladığını da sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile ortaya koymuştu. İki başarılı oyuncu kameralar göre görüntülendi ve yoğun bir dönem yaşadıklarını açıklama ettiler.

Psikolojik bir dram hikayesi olan Hiç için yakında kamera karşısına geçecek olan Aslıhan Güner, provalara gittiğini söyledi. Övünç Tuna ile başrolü paylaşacak olan Aslıhan Güner, yeni proje heyecanı yaşıyor.

Komutan filminin 7 Ekim’de vizyona gireceğini gösteren Mert Kılıç da bunun heyecanı içinde olduğunu ifade etti. Benzer projede birlikte yer almaktan memnun olan çift, daha önce de birlikte kamera karşısına geçtiklerini hatırlattı.

Mert Kılıç ile Aslıhan Güner çifti yıllar sonra bir ilki yine birlikte gerçekleştirdi! 1

Mert Kılıç, “Daha önce Aslıhan bayan ile benzer projede yer almıştık, bir sinema filmi olarak ilk. Çok uzun zamandır planladığımız bir projeydi. Takriben 5 yıl oldu. Fazla önemsediğimiz bir iş. İnşallah duygusu fazla yüksek, ayrıntılarıyla sosyal mesajları iyi olan bir iş. Baskı bir süreçte yaptık, pandemi sürecinde yaptık. Bütün zorluklara rağmen projeyi bu şekle getirdik” açıklamasını yaptı.

Bir hudut ötesi işlem hikayesinin anlatıldığı Komutan isimli sinema filmi, Fırat Kalkanı operasyonunda yaşanan hakiki bir hikayeden esinlenilerek hazırlandı. Mert Kılıç, izleyicilerin duygusu ve aksiyonu yüksek bir film izleyeceğini keza gerçeklik duygusunun da yoğun olacağını anlattı.

Filmin aksiyon sahneleri için yurt dışından bir yönetmen getirdiklerini de bildiren Mert Kılıç, bunun da sahnelerin daha realist olması için yapıldığını vurguladı.

Mert Kılıç ile Aslıhan Güner ikilisi daha önce Şefkat Yokuş isimli dizi projesinde birlikte aynı seti paylaşmıştı. 2010 yılında başlayan dizi 2014 yılına dek devam etti ve sette arkadaşlıklarını ilerleten çift, aşklarını da ilan etmiş, ardından da evlenmişti.

Eşinin sinema filmi projesinde kendisinin en büyük destekçisi olduğunu da açıklayan Mert Kılıç, “Aslıhan’ın şöyle bir özelliği var. İnanılmaz duygusal sahnesi var, kendi sesiyle çok hoş bir matem okudu. O dramatik sahnenin tansiyonu onun sesiyle beraber çok öbür bir noktaya geldi” dedi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mert-kilic-ile-aslihan-guner-cifti-yillar-sonra-bir-ilki-yine-birlikte-gerceklestirdi/1332410