Merve Boluğur hayranlarına ekranlara geri döneceğinin sinyalini göz yaşları içinde verdi!

Televizyogazetesi.com/Detaylar –Geçtiğimiz günlerde yeni çıkardığı “Şşşt” şarkısıyla ve birbirinden özel açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen ünlü oyuncu Merve Boluğur  bir süredir ekranlardan uzakta.

Uzun zamandır dizi ve film projelerinde yer almasa da yaptığı talimat ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu ekranlara geri mi dönüyor?

Merve Boluğur instagram hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. Altın Melek 2022 Ödül Töreni’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne bedel görülen oyuncu, aldığı ödül aleyhinde duygusal anlar yaşadı.  Oyuncu, mutluluktan ağladığını instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Merve Boluğur hayranlarına ekranlara geri döneceğinin sinyalini göz yaşları içinde verdi! 122

Gözyaşlarına etken olamayan oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;  ”Çok ağlattınız beni hüngür hüngür sağ olun. Kaç senedir dizi yapmama karşın hala düşünmeniz… Mesleğimi bir daha düşünmeme sebep oldu. Bana mesleğe dönmemi sinyâl ettiniz sözde.”

Merve Boluğur hayranlarına ekranlara geri döneceğinin sinyalini göz yaşları içinde verdi! 123

Merve Boluğur’un bu paylaşımı hayranları kadar, ‘Oyunculuğa dönüş sinyali!’ olarak yorumlandı. Paylaşım sonrası sosyal medyada takipçileriyle soru cevap etkinliği yapan Merve Boluğur, Oyunculuğu neden bıraktın? sorusunu, “Tatminiyetim azalmıştı, bambaşka işler yerine getirmek istedim” biçiminde cevapladı.

Boluğur, Ödül hakkında ne düşünüyorsun? sorusunu ise, “Allah’tan bir muhabere gibiydi mesleğini bitmiş düşün gibi” sözleriyle yanıtladı. Oyuncu, romantik komedi tarzının kendisine cazibeli geldiğini de sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/merve-bolugur-hayranlarina-ekranlara-geri-doneceginin-sinyalini-goz-yaslari-icinde-verdi/1327583