Meryem Uzerli’nin dizilere yönelik aldatma eleştirisine Pelin Karahan’ın yorumu daha şaşırtıcı oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Meşhur oyuncu Meryem Uzerli, bir süredir Türkiye’de bulunuyor ve katıldığı faaliyetler de bitmiş gündeme gelmeye devam ediyor. Ru isimli Disney Plus dizisi için uzlaşma yapan oyuncu yakında çekimlerin yapılacağı İzmir’in Urla ilçesine artan bir şekilde, ailesiyle burada çekimlerin sonuna kadar kalacak.

Ru dizisine hazırlanan Meryem Uzerli, Türk dizilerindeki hile konusunun bundan böyle sıradan bir ülkü gelmesini eleştirdi. Katıldığı bir söyleşide konuşan oyuncu, “Neredeyse her dizide bir kadın aldatılıyor. Büyük drama. Ben de düşünüyorum, çocuklar bunu izliyor. Sanki bu hile çok adi. Her gün oluyor. Yani can sıkıcı buluyorum” şeklinde konuştu.

Meryem Uzerli'nin dizilere yönelik aldatma eleştirisine Pelin Karahan'ın yorumu daha şaşırtıcı oldu! 1

Bugüne değin dram yapımlarında izlediğimiz ve yer aldığı hikayelerde de hile konusu ile sık sık karşılaşan Pelin Karahan da bu konuyla ilgili yorumda bulundu. Karahan, gerçek hayatta yaşananları senaristler kadar dizilere yansıtıldığını savundu.

Pelin Karahan, bu konuda şu sözleri ile dikkatleri çekti: “Gerçek hayatı yansıttığımız şeyler var. Fakat deniyor ki, ‘İnsanlar bunu televizyonda seyrettiğinde özeniyor’. Fakat gerçekler de var. Fazla zorlama bir cevap. Gerçek hayatları senaryolaştırıyorlar. Olan da bir reel var. Bunu da saklayamazsınız. Daha neler var bizim bilmediğimiz belki… Orada örnek olup olmama durumu şaşırtan. Ben de anneyim, bilmiyorum ileride pek mi düşüneceğim acaba. Her izlediğimizi kendimize yormamamız gerekli.”

Meryem Uzerli'nin dizilere yönelik aldatma eleştirisine Pelin Karahan'ın yorumu daha şaşırtıcı oldu! 2

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/meryem-uzerlinin-dizilere-yonelik-aldatma-elestirisine-pelin-karahanin-yorumu-daha-sasirtici-oldu/1327780