Sabahtan Gazetesi'nin haberine kadar Sarıyer'de ters yönden gelen hafif ticari araçla çarpışarak motosiklet kazası geçiren televizyoncu Acun Ilıcalı çare gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Kaza sonrası bir işlem geçiren Acun Ilıcalı öncelikle gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Motosiklet kazası geçiren Acun Ilıcalı'dan ilk kare!

Hastaneden meydana çıkan Ilıcalı, "Dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber şanssız bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana kasıtlı olarak." diye konuştu.

Kemerburgaz Caddesi’nde yaşanan kazada zıt yönde seyreden hafif ticari araç, Acun Ilıcalı’nın kullandığı motosikletle çarpışmış, kazada Acun Ilıcalı ve motosikletin ardından bulunan kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif yaralanmıştı. Ilıcalı ve kızı daha sonra sıhhat ekipleri göre ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına altına alınmıştı. Ünlü televizyoncunun hastanede yapılan ilk tedavisinde kolunun kırıldığı öğrenilirken, kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun’un ise herhangi bir sıhhat probleminin bulunmadığı saptama edilerek taburcu edilmişti. Koluna platin takılan Ilıcalı, 3 jurnal tedavisinin arkasında bugün taburcu oldu.

Acun Ilıcalı hastaneden beraberindekilerle yürüye yürüye çıkış yaparken, kolunun sargılı olduğu görüldü.

"ŞİKAYETÇİ OLMADIM, SONUÇTA HEPİMİZ KUSUR YAPIYORUZ"

Hastane önünde açıklamalarda bulunan Ilıcalı, “Maalesef dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber talihsiz bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da davacı olmadım, sonuçta hepimiz kusur yapıyoruz, kaza, kusur insana bilerek. Tabi birazcık hırpaladı, kalın bir kemikti kırılan. Hastanedeki herkes sağ olsun çok güzel ilgilendi. başkaca arayıp soran yüzlerce dostuma fazla teşekkürler, böyle olaylarda insanın sevildiğini hissetmesi acıyı azıcık olsun gideriyor" diye konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/motosiklet-kazasi-geciren-acun-ilicalidan-ilk-kare-haberi-554775