Deneyimli oyuncu Nebahat Çehre pandemi fırsatçılarını eleştirdi. Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine tarafından önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Çehre, Corona virüs nedeniyle talebin arttığı yazlık evlerin yanına varılmaz pahada kira bedelleri aleyhinde oldukça şaşırdığını söyledi.

Yaz aylarını devretmek için baktığı evlerin kira bedellerini görünce fırsatçılığın farkına varan Nebahat Çehre, konuyla ilgili şöyle tasa yandı: "Yazlık yerlerde fiyatlar fırlamış; bir aylık kira bedeli bir daire parası az kalsın. Ayda 100 bin TL kira istiyorlar yazlık yerlerdeki evlere. Maalesef ne fırsata çevrilmiyor ki o çevrilmesin! Benim yazlığım değil; fakat en hoş yazlık arkadaşın yazlığı, en hoş tekne de arkadaşın teknesi. En iyisi bu."

Nebahat Çehre, son dönemde takipçisi fazla olan isimlere dizilerde daha fazla rol verildiği sorularına ise ayrı bir perspektif getirip yakışıklılık ya da güzelliğe istek edildiği tespitinde bulundu. Çehre, şöyle dedi: "Türkiye'de ya yakışıklı olacaksın ya da güzel… O vakit bütün kapılar açılıyor. Oyunculuğun okulu da olmadığı için fakat koçlardan eğitim alanlar, akıllı ırk kendini yetiştiriyor, dansına kadar eğitimini alıyorlar. Bu emin oluyor, geldikleri yeri yargı ediyorlar zaten."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/nebahat-cehre-umudunu-arkadaslarina-bagladi-haberi-532672