Birsen Altuntaş'ın haberine göre Neslihan Atagül Doğulu’nun, başrolünde yer aldığı dizilerin yurtdışı satış ve yayını nedeniyle şanı Türkiye’yi aşmıştı.

Hatta geçtiğimiz aylarda Amerika’nın İspanyolca yayın yapan en büyük kuruluşu Univision’a müzakere vermiş ve verdiği mülakatta sıradaki gayelerinde evrensel işlerde yer almak olduğundan da bahsetmişti.

Neslihan Atagül Doğulu, bir müddet evvel menajer farklılığı yaparak; milli ve beynelmilel kariyer yönetimi için Türkiye dışında Los Angeles’da da büroları bulunan Famelog Talent ile uyuştu. Ve bu uyuşması neticeyi yurtdışı görüşmeleri de sürat kazanan oyuncu; yakın bir müddet evvel evrensel bir platformda yayınlanmak üzere yurtdışından yabancı bir üretim firmayı ile bir proje için ilkede uyuşmaya vardı.

Henüz saklılık uyuşması gereği hiçbir ayrıntısından bahsetmeyen oyuncu ‘’Maksatlarım arasında evrensel projelerde ve bağımsız sinema filmlerinde oynamak vardı. Bu mevzuda adım atıyor olmak ve işimi yurtdışında çok daha geniş bir kitleye sergiliyor olacak olmak beni heyecanlandırıyor’’ dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com