Nil Burak bugün masada, ayrıca müzik hayatına son verme kararı alan Zerrin Özer’ i eleştirdi, ayrıca de üstsüz poz vererek kaslarıyla gündem olan ünlü erkek oyuncuları konuştu.

Kaslı erkekleri beğenmediğini açıklayan ünlü usta, beğendiği erkek tarifini yaparken ağzından öyle bir isim kaçırdı oysa cümbür cemaat şoke oldu.
Can Yaman, Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız’ ın kaslarını gösterdiği VTR sonrası Gökay Kalaycıoğlu masaya, “Dizilerde gördüğünüz bu erkek oyuncuların aralıksız böyle terminatör gibi olma çabaları ve kas yapmanın zorunlu ayla geldiği bir misyon taşıyorlar hemen hemen. Nasıl görüyorsunuz bu durumu?” diye sorunca Nil Burak “Muhakkak sevmiyorum. Bu ne yani? Bu ne?” diye cevapladı.

Bunun üstüne Seyhan Asilzade “Peki Can Yaman’ la aynı zamana eşit düşseydiniz iç geçirir miydiniz?” diye sordu.
Nil Burak “Netice de hoş bir adam, yakışıklı ve ismi olan bir sanatkâr. Fakat flört eder miydim? Asla!! Benim tarzım ve tipim yok. Niye Iftihar Tuna demiyorsunuz yahu?” diyerek bombayı patlatınca Seyhan Soylu “Amaaan Allahım!! Bak bak kimi beğeniyor? Onur Tuna’ yı beğeniyor musun? Yani denk düşsen?” diye sordu.

Nil Burak “Evet fazla beğeniyorum. 30 yıl önce olsaydı kaçmazdı” diye yanıtlayınca Seyhan Soylu “Mahkum dizisinde Iftihar Tuna’yla ayaklarına prangalar ellerine kelepçeler takar mıydın?” diye sordu. Burak gülerek “Olabilirdi” diye yanıtladı. O sırada ekrana Övünç Tuna’ nın fotoğrafı ekrana gelince Nil Burak “Bu hali değil. Hükümlü dizisindeki hali. Savcı seviyorum” dedi.

Bunun üzerine HSK’ ya ekrandan çağrı yapan Seyhan Asilzade “Savcı seviyor. Savcılara hakimlere duyurulur. Yani iç geçirip de ‘Off be adama bak’ dediğin oldu mu?” dedi. Nil Burak “Olmuştur” diye yanıtlayınca masada gülüşmeler oldu.
sonra konu sevenlerine sosyal ağ hesabından yaptığı bir paylaşımla müziği bıraktığını söyleyen Zerrin Özer’ e gelince Gökay Kalaycıoğlu masaya “Ressam müziği bırakır mı?” diye sorunca masa, Özer’ i sert bir dille eleştirdi.

Seyhan Aristokrat “Zerrin Özer benim fazla sevdiğim manâlı bir star. Ve aralıksız böyle hayranlarını üzen kelamlar edince, hayranları da bu durumu ajitasyon ve demagoji olarak algıladı. Tecavüzdü, tacizdi, gözyaşlarıydı, hatalı aşk seçimleriydi vs.” derken söze giren Tayyar Işıksaçan “Sezen Aksu’da bırakıyorum dedi ama, Sezen bunun yaptığını yapmadı.

Sezen sahneyi bırakıyorum dediğinde Harbiye Açık Hava’da hayranlarıyla buluştu. Bir veda konseri yaptı ve bıraktı. Geçen Günkü durum bana tarafından büyük saygısızlık.

Polat Yağcı daha önce afişler yayınladı. Zerrin biliyordu orada sahneye çıkacağını fakat Zerrin diyor fakat sildiği ilk paylaşımında ‘Birkaç gün önce Müzik kariyerimi noktaladım’ halbuki bu konser afişleri 1 aydır reklamda. Bilet alan bu değin insana ‘Oradan bilet almayın’ çağırmak büyük hakaret.

Gider konserini yaparsın ve dersin ki ‘Bugün itibariyle faal müzik yaşantıma burada son veriyorum” diyerek eleştirdi.

Nil Burak ise “Bakın açıklama nasıl olur biliyor musunuz? Bir usta şarkı söylemekten vazgeçer. Sesine bir şey olur, sesi çıkmaz.

O vakit ben vokalistliği bırakıyorum der. Ha sahneyi bırakabilirsin fakat sesin çıktığı müddetçe şarkı söylersin. Bana kadar ayıp etti.

tamamiyle sebebini bilmiyorum ama ne olursa olsun bunu sahneye çıkıp kendi konserinde bıraktım demesi gerekirdi. 2 gün kala bunu söyleyemezsin. Etik değil. Seyirciye hürmet etmek gerekiyor. Seni seyretmeye geliyorlar. Bunun için para ödüyorlar. Onların ne günahı var ki? Senin bazı depresyonların olabilir. Ben babam öldüğü gün konsere çıktım. çok iyi bir ses. Buna diyeceğim hiçbir şey değil. Lakin bu gelgitler iyi bir şey yok ” diyerek sert bir dille eleştirdi.

 

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/nil-burak-can-yaman-i-degil-onur-tuna-yi-begeniyorum.html