FOX TV ekranlarında başlayan No: 309 oyuncuları kimler. Ekranların en yeni dizisi no:309 oyuncu kadrosuyla büyülüyor. No:309 oyuncu kadrosu ve oyuncuları merakla bekleniyordu. İşte yıldız isimlerden oluşan dizinin kadrosu.

FOX TV en yeni gençlik dizisi no:309 yeni bölümleriyle başlıyor. Sezonun en iddaalı dizisi no:309 oyuncu kadrosu ve konusu merakla bekleniyor. Kiralık Aşk dizisine benzeyen ve dede mirasını alabilmek için uğraşan Onur ve Lale aşkını anlatan dizide, Onur evlenmesi ve çocuk sahibi olması gerekir. Annesinin zoruyla bir randevuya giden Onur burada Lale'nin de annesiyle karşılaşır. Hiç tanımadan denk gelerek aynı masada oturan Onur ve Lale'nin burada başlayan hikayesi ve yanlışlıklar üzerine kurulan bir aşk hikayesiyle ekrana geliyor. Dizinin başrollerinde Onur karakteriri Furkan Palalı, Lale karakterini Demet Özdemir oynamaktadır.

NO: 309 Oyuncuları!

LALE YENİLMEZ (DEMET ÖZDEMİR)

Lale Yenilmez, 27 yaşında iyi niyetli,dürüst kendi halinde yaşayan doğal bir kızdır. Tarih öğretmenliği okuyan ve atanamadığı için çicek dükkanı açıp burayı işletmektedir. Annesi, eşi tarafından aldatılan ve 5 yaşında biricik kızıyla ortada kalan bir Türk aile annesi. Hem babası hem eski erkekler arkadaşları nedeniyle aşka küsmüş ve evliliği hayatından çıkartmıştır. Ancak Lale içten aşk yaşamayı çok istemektedir. Bakalım karşısına nasıl birşeyler çıkacak.



ONUR SARIHAN (FURKAN PALALI)

Onur Sarıhan 30 yaşında ve Sarıhanlar Holding veliahtı. Bir erkek kardeşiyle bu şirketin en büyük adaylarından. Gece hayatını çok seven,pahalı ve lüks zevkleri bulunan çapkın ve vurdumduymaz bir erkek. Dedesi tarafından Sarıhanlar Holding başına geçmesini istediği Onur, evlilik ve çocuk yapmak zorundadır. Dedesi öldükden sonra bu hayatından vazgeçip sakin ve düzgün bir hayatla şirketi yönetmek zorunda kendini hissetmektedir.



SONGÜL ŞEN (SUMRU YAVRUCUK)

52 yaşındaki Lale'nin annesi Songül, üç kız annesidir ve eşinin terketmesiyle tüm hayatını kızlarına feda eden anne. Kızlarını evlendirmek için her yonu deneyecek anne'nin hayatı.



FİKRET (SUAT SUNGUR)

Fikret,59 yaşında evlidir. Ancak emeklilik sonrası çapkınlıklarından bir türlü vazgeçememiştir. Dizide iki kardeş arasında sürekli kalacak olan Fikret, seçimlerinde eşini ve Betül mutlu etmek zorundadır.

ŞADİ (BEYTİ ENGİN)

Şadi, 56 yaşında andropoz hastası. İşten elini eteğini çektikden sonra karısının yanından ayrılmıştır. Karısından çok korkan tırsak bir adamdır. Kılık koca abisiyle iyi geçinse de karısına abisine kötü davrandığını söylemiştir.

NERGİS (PELİN ULUKSAR)


Nergin dizinin en yeni yüzlerinden. 22 yaşında AÖF okuyan ve kozmetik mağazasında çalışan Nergis, ailenin en güzel kızıdır. Oldukça bakımlı olan kız ablalarına akıl vermektedir. Tek hayali zengin bir koca bulmaktır. Onur şoförü Samet'i zengin zanneder ve komik olayların ortasında kalır.