Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından Buket Kültürlü’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Tarafını Seç’ programına Okan Bayülgen ve Gülben Ergen konuk oldu. Son yılların en popülerleşen meslekleri aralarında yer alan ‘Influencer’lık üstüne konuşan Bayülgen, sosyal medyadaki fenomenler için “Tümü çöp, hepsi zavallı” yorumunda bulundu.

“BU İŞLERE GİREN SANATÇILARDAN UTANÇ DUYUYORUM”

Bayülgen, fenomenlerin sadece bir takım aplikasyonlar var olduğu sürece geçerliliğini koruduğunu ifade ederek son dönemlerde bu alıcı işlere bulaşan sanatçılardan ise utanç duyduğunu söyledi.

“ONLARDAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ”

Okan Bayülgen, konuyla ilgili açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Onları çöpe atıyorum hepsini ben. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen millet. Diğer bir şey değil. Ve sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar niçin sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden 'Bir arkadaşım gönderdi bu kremi sürüyorum yumuşacık oluyorum' gibisinden bir kaç kuruşa tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey kendimce. Vine fenomenlerinin değil olması gibi; Instagram ve TikTok fenomenleri de yok olup gidecek. Bunun üzerinden para kazanmak fazla hoş olmayan bir şey ve maalesef rakamlar da çok yüksek yok”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/okan-bayulgenden-fenomenlere-sert-sozler-hepsi-cop-ve-zavalli-haberi-539105