Otizmli doktor rolüyle hafızalarda yer eden oyuncu Taner Ölmez, doğum gününde otizmli çocukları unutmadı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Geçtiğimiz Mart ayında kızları Zeynep’i kucaklarına alarak ilk olarak anne ve baba olan oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu şu sıralar anne babalığın tadını çıkarıyor.

Çift, az daha 5 aylık olan kızları Zeynep ile pozlarını sosyal medyada yayınladı. Ece Çeşmipoğlu, Taner Ölmez, kızları Zeynep ve köpekleri ile verdiği pozu instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin aile pozu takipçilerinden tam not aldı.

Öte yana 9 Ağustos’ta 36 yaşına basan Taner Ölmez doğum gününü manalı bir bağış ile taçlandırdı. Ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan Mucize Hekim dizisiyle gelen  Taner Ölmez dizide, otizmli bir hekim olan ‘Ali Vefa’yı pek iyi oynadı ki canlandırdığı şahsiyet ile hafızalara kazındı.

Otizmli doktor rolüyle hafızalarda yer eden oyuncu Taner Ölmez, doğum gününde otizmli çocukları unutmadı! 1

Oyuncu doğum gününü de Tohum Otizm Vakfı’na bağışladı. Taner Ölmez, bağış kampanyasında şu ifadelere yer verdi; “Hangi armağan otizmli bir çocuğun hayatını değiştirmekten daha değerli olabilir fakat? 9 Ağustos Salı benim doğum günüm. Bu doğum günümde sizlerden armağan istemiyorum. Bana vereceğiniz en güzel ve en özel armağan otizmli çocuklara kesintisiz eğitim desteği olacaktır.

Tohum Otizm Vakfı’na bağışladığım doğum günüm için büyük ufak demeden yapacağınız bağışlar benim için unutulmaz ve manalı bir hediye olacaktır. Otizmli çocuklar için EĞİTİM haktan da öte TEK TEDAVI. Otizmli çocukların tek çareleri olan yoğun, özel ve aralıksız eğitimlerine devam edebilmeleri için desteğinize ihtiyaçları var. Sizlerin desteğiyle doğum günüm iyilik günüm olsun… Doğum günüm otizmli çocukların eğitimine umut olsun…”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/otizmli-doktor-roluyle-hafizalarda-yer-eden-oyuncu-taner-olmez-dogum-gununde-otizmli-cocuklari-unutmadi/1332741