Öykü Gürman için Sen Anlat Karadeniz kadar etkili bir fırsat çıktı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Hikaye Gürman, ayrıca şarkıcı olarak müzikle uğraşmaya devam ediyor hem zaman zaman televizyon programları yapıyor ayrıca de dizi oyuncusu olarak da dağıtılmış projelerle kariyerini sürdürmeye devam ediyor.

Müzik ile ilgilendiği son dönemde oyunculuğa bir zaman ara veren Öykü Gürman, yeni sezonda her tarafta ekranda olmayı çok istiyordu. Acilen oyuncunun bu isteğinin reel olduğu ortaya çıktı. TRT1 ekranında Alparslan dizisinin ikinci sezonunda yer alacak oyunculardan birisi de Hikaye Gürman oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Asiye karakterini hatırlayan izleyiciler Hikaye Gürman’ın tekrar setlere dönmesinden hoşnut. Yeni dizideki karakteri de çok merak edilen oyuncu, kariyerinde ikinci büyük fırsatı da Alparslan dizisi ile elde etmiş oldu.

Öykü Gürman için Sen Anlat Karadeniz kadar etkili bir fırsat çıktı! 1

Hikayede Öke Hatun isimli karakteri canlandıracak olan Öykü Gürman, bir defa daha fazla etkili ve milyonların izlediği bir dizide yer alarak popülerliğini artıracak.

Alparslan dizisi yurt dışında da ilgi gören bir üretim olduğu için oyuncunun kariyer yolculuğunda bu koşul önemli bir adım olacak. Sen Anlat Karadeniz de yurt açık havada çoğu ülkede izlenmişti. Acilen de Alparslan dizisiyle ekranlara geri dönecek olan Öykü Gürman, oyunculuk yeteneklerini sergileme fırsatının yanı sıra yurt açık havada tanıma noktasında da kayda değer bir şansa sahip olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyku-gurman-icin-sen-anlat-karadeniz-kadar-etkili-bir-firsat-cikti/1327851