Oyuncu çift Ahu Sungur ve Suat Sungur’un oğullarını gören hayranları şaşırdı!

Televizyogazetesi.com/Ayrıntı – Oyuncu Ahu Sungur ile meslektaşı Suat Sungur’un 17 yaşındaki oğulları Ege, liseyi bitirdi. Çift, oğullarını mezuniyet töreninde yalnız bırakmadı.

Ahu Sungur, mezuniyet töreninden aile fotoğraflarını instagram hesabından yayınladı. Meşhur oyuncu paylaşımına; “Ailem… yuvam, sevgim, emeğim, aşkım, ömrüm, hayatım dünya bir yandan ikisi bir yandan…” notunu düştü.

Ünlü oyuncunun paylaşımı hayranlarından kısa sürede fazla sayıda beğeni ve yorum aldı. Ressam oyuncu Suat Sungur da fotoğrafların altına, ‘Hayat sebebimiz, var mı benden mutlusu, gururlusu” yorumunu yaptı.

Oyuncu çift Ahu Sungur ve Suat Sungur’un oğullarını gören hayranları şaşırdı! 1

Yayınlandığı döneme damga vuran ‘Sihirli Annem’ dizisinde canlandırdığı ‘Avni’ rolüyle akıllarda yer edinen Suat Sungur ile kendisi gibi oyuncu eşi Ahu Sungur, birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek gösterilen çiftleri arasında yer alıyor.

Oyuncu çift Ahu Sungur ve Suat Sungur’un oğullarını gören hayranları şaşırdı! 2

Ahu Sungur, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında, Suat Sungur ile acayip tanışma hikayelerini ‘Bu adamla katiyen olmaz’ dedim, altı ay daha sonra evlendik! sözleriyle anlatmıştı.

Bir çocuk programının sunuculuğunu yaptığını gösteren Ahu Sungur; İlk canlı yayına da Suat geldi. Daha Sonra reklam arasında Suat, ‘birincil canlı yayınınız galiba’ dedi. ‘Evet, nereden anladınız?’ dedim. ‘Çünkü nerede duracağınızı bilmiyorsunuz’ yanıtı verdi”

Çok kırıldım. Program bitti yayınlama koordinatörü arkadaşım dedi ama; Suat Bey gözünü senden ayırmıyor. Sonra bir baktım o kadar barbar geldi ama… ‘Bu dünyada bir ben, diğer taraftan bu adam kalsa olmaz katiyen’ dedim. Altı ay daha sonra evlendik… ” sözleriyle dikkat çekmişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyuncu-cift-ahu-sungur-ve-suat-sungurun-ogullarini-goren-hayranlari-sasirdi/1327652