Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!..

.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – Oyuncu Yağmur Tanrısevsin Alem Dergisi’nin yeni sayısına birbirinden çarpıcı pozlar verdi ve dikkat çeken açıklamalarda  bulundu.

Oyuncu dergiye verdiği röportajda, gelecek projelerinden yaz planlarına, aşka bakış açısından stiline dair kendisi hakkında merak edilen böylece çok konudaki soruya cevap verdi.

Kendisini fazla eleştirdiğini belirten Yağmur Tanrısevsin, “O yüzden izlerken tarafsız bakabilecek, güvendiğim kişilerle izlerim fakat eleştirinin dozunu kaçırmayayım.” biçiminde konuştu.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!.. 1

En son ATV ekranlarında yayınlanan Yürek Yarası dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, bugüne kadar yer aldığı projeler arasında, Güneşi Beklerken ve Kalp Yarası’nı bambaşka bir yere koyuyor.

Kendisi için her karakterin ve projenin tadının ayrı olduğunun altını çizen Yağmur Tanrısevsin, bu iki projeden, “Hayatımda iz bırakan bambaşka projeler” olarak laf ediyor.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!.. 2

Yağmur Tanrısevsin bu sene hayranlarına ayrıca oyunculukta keza de tasarımcı olarak çok hoş sürprizleri olacağını da açıkladı. Meşhur oyuncu; “Planladığım bir takım projeleri gerçekleştireceğim için yoğun, tempolu ve heyecanlı bir yıl beni bekliyor. Heyecanlı hissettiğim bir dönemdeyim. Hayatımla ilgili yeni hayaller, planlar, hedefler oluşturdum. Fazla mutlu, huzurlu ve yeni yolculuklar için heyecanlıyım” dedi.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!.. 3

Aşk hakkında da konuşan hoş oyuncu; “Aşk bana bir sürü rengin, duygunun karışımı gibi hissettiriyor. Her şeyden oldukça çok var gibi. Aşık olduğumda genelde normalde olduğumdan fazla farklı değilim diye düşünüyorum. Ara Sıra çok enerjik bir kadın gibi hissederim ara sıra ufak bir kız çocuğu gibi… Fakat hepimiz öyle değil miyizdir zaten” şeklinde konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyuncu-yagmur-tanrisevsin-hayatinda-iz-birakan-iki-projeyi-acikladi/1327995