Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisiyle saygıyı fazlasıyla hak ediyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Kasaba Doktoru dizisinin Ozan Akbaba’ya ne dek iyi geldiğini gören hayranları, Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanan yeni bölümleri kaçırmamaya uğraş harcıyor. Bir oyuncu düşünün ki 6 sezon boyunca mafya üyesi olsun ve birçok çıkar çatışmasının içinde çok bambaşka bir karakter ile izleyicileri etkilesin.

Aynı oyuncunun bu rolden hemen sonradan bu sefer bir cerrah olarak insan hayatını kurtarmak için devir alması ve rolünü de oldukça inandırıcı bir şekilde canlandırması öyle da basit değil

İlyas Çakırbeyli karakterinden sonra Hekim Hakan Aydıner karakterine girmek Ozan Akbaba için de basit olmamıştır. Ama, ekran başındaki izleyiciler oyuncunun ne değin başarılı bir iş çıkarttığını ve İlyas karakterini artık unutmaya başladıklarını söylüyor. Ozan Akbaba’nın hekim kimliği ile ekrana damgasını vurduğu ve karakter ile verilmek istenen hissiyatı izleyiciye aktardığını görebiliyoruz.

Ozan Akbaba, 6 sezonluk fenomen bir diziden ve fenomen bir karakterden sonra sanki böyle bir şey hiç olmamış gibi, yeni rolüne öyle hızlı adapte oldu ama, ekran başındaki izleyiciler de oyuncunun bu başarısının peşine takılıp, eski rolünü unutmaya başladı.

Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisiyle saygıyı fazlasıyla hak ediyor! 43

1982 yılında Kars’ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, 2006 yılından itibaren setlerde yer alıyor ve Kavak Yelleri, Kuzey Güney gibi dizilerde iyi performanslar ortaya koydu. Oysa oyuncu gerçekten sinema geçmişi fazla daha derin olan birisi ve acemi olarak başladığı sinema sektöründe de birbirinden önemli yapımlarda yer aldı.

En son hikayesi kendisine ait olan Anka isimli sinema filminde de Murat karakterini canlandıran Ozan Akbaba, kısa yaz arasının ardındaki Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonuyla baştan ekranlarda yer alıyor.

Dizinin setinden yayınlanan kamera arkası görüntülerde ne değin mutlu olduğunu sergileyen, takım ile iyi bir irtibat kuran Ozan Akbaba, tavırları ve mütevaziliği ile de takım arkadaşlarından büyük hürmet görüyor.

Ozan Akbaba’nın Kasaba Doktoru dizisiyle yepyeni bir ruh ve azim ile işine sarıldığını da setten yansıyan görüntülerde ayrım edebilirsiniz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ozan-akbaba-kasaba-doktoru-dizisiyle-saygiyi-fazlasiyla-hak-ediyor/1335885