Ozan Akbaba müjdeyi verdi! Kasaba Doktoru yeni sezonuyla çok yakında TRT1 ekranlarında!…

.com/Detaylar – TRT 1’in geçen sezon ekrana gelmeye başlayan dizisi Kasaba Doktoru’nun 2. sezon çekimlerinin başladığı haberini vermiştik.

Güney Kore yapımı Dr. Romantic dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru’nun yeni sezon çekimlerinin başladığını dizinin başrol oyuncusu Ozan Akbaba sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

İkinci sezonu büyük bir merakla beklenen dizinin yeni bölümleri fazla yakında TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Takım arkadaşlarıyla setten fotoğraflarını instagram hesabında yayınlayan Ozan Akbaba, dizinin ikinci sezonunun yakında ekranlarda olacağının müjdesini verdi.

Ozan Akbaba müjdeyi verdi! Kasaba Doktoru yeni sezonuyla çok yakında TRT1 ekranlarında!... 1

Geçen sezonun hemen hemen ortasında yayına başlayan Kasaba Doktoru’nda başrolleri Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever paylaşıyor. Dizinin yeni sezonunda izleyiciyi bir takım şartların değişmesi bekliyor.

İlk sezonunu ilker Erdoğan ve İlker Arslan’ın yazdığı diziyi yeni sezonda Çağla Kızılırmak kaleme alıyor. Dizinin yeni sezonunda iki ayrılık var. Edanur Gülbudak ve Özgürlük Cem Tuğluk diziye veda eden isimler.

Arda Sarıgün’ün yönetmenliğini yaptığı ARC Film imzalı Kasaba Doktoru, idealist bir doktorun geçmişte yaşadığı bir dizi trajik olayların gölgesinde kendisini insan hayatını kurtarmaya adaması olarak öne meydana çıkan bir hikayeye sahip. Şimdiye değin yayınlanan 13 bölüme ilgi beklenenden düşük olsa da yine de geniş bir izleyici grubunu etkileyen bir dizi oldu Kasaba Doktoru.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ozan-akbaba-mujdeyi-verdi-kasaba-doktoru-yeni-sezonuyla-cok-yakinda-trt1-ekranlarinda/1333586