Özcan Deniz ve Feyza Aktan cephesinde sular durulmuyor!

Oğulları Kuzey'in velayeti konusunda anlaşamayan Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın atışmalarına görümce Sibel Semerci de bomba iddialar ile dahil oldu.

Özcan Deniz'in kardeşi Sibel Semerci sosyal ağ hesabından "Anne edinmek yalnızca doğum yapmak mıdır? Ola Ki bilmeyenler bir şey öğrenir" yazarak anket açtı. 

Sibel Semerci bu hamlesiyle abisi Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın atışmalarına dahil olarak şu iddiaları ortaya attı:

"İçki, kahve, sigara olmazsa olmazın! Bir gece sızıp kaldın. Koca evin yarısı açık unuttuğun elektrik sobası yüzünden yandı. Minicik çocuk ölümle burun buruna geldi.

Çocuğunun saçlarını sarartıcı kimyasal kullanarak boyadın. Bebek saçları turuncu oldu.

Çocuğun kilo gelişimi yaşıtlarının arkasında. Çünkü onu sadece bisküvi, cips, çikolata, sakızla besliyorsun... Anne edinmek yalnızca doğurmak mıdır?"

"İFTİRALARLA İLGİLİ HUKUKİ SÜREÇLERİ BAŞLATTIM"

Feyza Aktan kendisine yöneltilen iddialar karşı gürültüsüz kalamadı. Instagram hesabından aşağıdaki açıklamayı yayınlayan meşhur ad, iddialar aleyhinde yasal süreci başlattığını duyurdu.

"Oğlumun sağlık durumu ve gelişimi son derece iyi. Üç yıldır her ay uyumlu gidilen doktor kontrolüne doğrusu önemseyip gelselerdi süreçten haberdar olurlardı. Beklediğim süreci yaşıyorum. Minik bir çocuğun anneden velayetinin alınması tartışmasız zalimce ve bu imajı yıkmak için fakat beni kötü ve eksik bir anne gibi göstermekle başarılabilir. Günlerdir anneliğimle ilgili atılan bu iftiraları hazmetmesi zor. Şu an bunu açıklamak zorunda kalmam daha da zorlama. Tüm iftiralarla ilgili hukuki süreçleri başlattım. Beni zan altında bıraktıkları her şeyi adalet önünde ispatlamakta mükelleftirler."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ozcan-denizin-kardesinin-olay-iddialarina-feyza-aktandan-yanit-haberi-527702