Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine kadar 'İnsanlar İkiye Ayrılır' filmi, dün akşam gerçekleşen galayla, vizyonu öncesi seyircilerle buluştu.

Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Açık Fikirli'ın başrollerini paylaştığı filmin galasında bütün ekip, kırmızı halıda basın karşısına çıkarken, filmlerinin sinemaseverlerle buluşacak olmasının heyecanını yaşadı.

Gala öncesi kırmızı halıda gazetecilerin sorularına cevap veren filmin başrol oyuncularından Pınar Deniz, "Biz pandemi döneminde çektik filmi. Seyirciyle buluşuyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Sinemaları ne olur yalnız bırakmayın." diye konuştu. Yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı, sevgilisi Pınar Deniz'i galada yalnız bırakmadı.



Bir diğer başrol oyuncusu Burcu Biricik de, "'Galiba vizyona giremeyeceğiz. Yalan olacak çektiğimiz film' diye düşündük lakin şu lahza burada, galadayız. Bu bizi fazla mutlu etti. Herkesi sinemalara bekliyoruz. Bu film benim için şöyle bir tartı taşıyor; ben bu pandemi ilk çıktığında 'Setleri durdurun, bir şey yapılması gerekiyor' diye paylaşım yapan ilk insanlardan birisiydim. Bu set bize pandemiyle birlikte nasıl hareket edip, nasıl çalışmamız gerektiğini öğretti. o kadar hoş önlemler almışlardı fakat... Kendimce bütün sektöre de misal oldu. Şu Anda de birincil vizyona giren filmiz. O yüzden seyirci olarak pandemiye karşın nasıl hayatımıza devam edebileceğimizi öğreneceğiz." diyerek, sözlerini noktaladı.



Filmin başrol oyuncusu Aras Kültürlü ile aşk yaşamış Melis Birkan da sevgilisinin filmine takviye için galaya geldi.

Genç oyuncuyla ilişkilerinin güzel gittiği söyleyen Melis Birkan, galaları unuttuğunu, "Fazla zorlandım. Unutmuşuz ama güzel geldi." sözleriyle ifade etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/pandemi-doneminde-cekilen-sinema-filmi-vizyona-girdi-haberi-538185